|

Leiva an meselesi

Kadrosunu ön libero ile takviye etmek isteyen Galatasaray, prensipte anlaştığı Liverpool'un Brezilyalı oyuncusunun son kararını vermesini bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:34 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Yeni sezona kadrosunu takviye ederek girmek isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, İngiltere'de Liverpool forması giyen Lucas Leiva için mutlu sona oldukça yakın. Ada basını, 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun teklife sıcak baktığını belirtti. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in de verdiği olumlu raporla Liverpool'a teklifini sunan sarı-kırmızılılar, futbolcunun kararını bekliyor. Geçen sezon Liverpool'la 40 maça çıkan oyuncunun, kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi var.



SADİKU İÇİN PRENSİPTE ANLAŞILDI


G.Saray'da takviye yapılması planlanan bölgelerden biri de forvet hattı. Listede İsviçre'nin Zürih takımının Arnavut oyuncusu Armando Sadiku da yer alıyor. Arnavutluk basını, sarı-kırmızılıların oyuncu ile anlaşmaya vardığını ancak kulübünün 1 milyon Euro olan bonservisini 4 milyon Euro'ya çıkardığını yazdı. Akhisar Belediye'den Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı ise beklemeye alan yönetim, 30 yaşındaki ismi halen gündeminde tutuyor.


#Galatasaray
#Lucas Leiva
8 yıl önce