|

Lens Beşiktaş'a da yetişemeyebilir

Hollanda'nın Belçika ile oynadığı maçta sol üst adalesinden sakatlanan Lens'in yapılan kontrollerinde 2. derece yırtık tespit edildi. En az 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Hollandalı oyuncu, F.Bahçe'nin ligde G.Saray ve Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek. Lens, 3 Aralık'taki Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:42 - 12/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Hollanda'nın Belçika ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Jeremain Lens'in durumu, beklenilenin aksine çok daha ciddi olduğu ortaya çıktı. Milli takımda sol üst arka adalesinden sakatlanan Hollandalı oyuncunun adalesinde 2. derece yırtık olduğu öğrenildi. Lens'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı, asıl hedefin Hollandalı oyuncuyu 3 Aralık'ta oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirmek olduğu belirtildi.



Takım izinliyken tesislere gelerek tedavisine devam edecek Lens ile teknik direktör Dirk Advocaat da sağlık heyetiyle sürekli temas halinde ve başarılı futbolcunun sağlık durumu hakkında bilgi alıyor. Fenerbahçe'nin ligde üst üste oynayacağı Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçlarında forma giyemeyecek Lens'in Beşiktaş ile oynanacak derbi karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.



LENS HIRSININ KURBANI OLDU


Bir yıl aradan sonra Hollanda Milli Takım kadrosuna alınan Lens, hırsının kurbanı oldu. Belçika ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısında arka adalesinde ağrı hisseden Lens oyuna devam etmek istedi ve adalesinde yırtık meydana geldi. “Arka adalemde ağrı hissetmiştim. İkinci yarı sakatlandım. Hırsımın kurbanı oldum. Maalesef önümüzdeki birkaç hafta oynayamayacağım. Güçlü dönmek için çok çalışacağım. Güzel mesajlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim” diyen Hollandalı oyuncu, "Derbinin önemini biliyorum. Galatasaray maçında sahada olamayacağım için çok üzgünüm" dedi.


#Lens
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
7 yıl önce