|

Lens'ten sonra Hasan Ali

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın transferiyle özel olarak ilgilendiği Lens'ten sonra, siyah-beyazlılardan Fenerbahe'ye karşı bir hamle daha geldi. Beşiktaş, yeni sezonda Hasan Ali'yi kadrosuna katmak istiyor.

Yeni Şafak
14:16 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:20 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Hasan Ali Kaldırım bu sezon Fenerbahçe'de 33 maçta 3 asist yapma başarısı gösterdi.
Hasan Ali Kaldırım bu sezon Fenerbahçe'de 33 maçta 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i transfer ederek büyük yankı uyandıran Beşiktaş, yeni sezon planlaması için de gözünü ezeli rakibinin oyuncularına dikti. Bonservisi Sunderland'de bulunan Jeremain Lens konusunda İngiliz ekibine teklif yapan Beşiktaş, Hollandalı futbolcu için beklemeye geçmişti. Siyah-beyazlılarda bu kez de Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, yeni sezonda sol bek alternatifi olarak gündeme geldi.



Oyuncunun menajeriyle temasa geçen siyah-beyazlı kulüp, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcunun fikrini sordu. Sezon başında Barcelona'dan transfer edilen Adriano'ya Çin'den cazip tekliflerin olması ve olası bir transferin gerçekleşmesi durumunda, sol bekin Caner Erkin ve Hasan Ali'ye teslim edilmesi düşünülüyor. Sezon sonu itibariyle Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki sol bek, 2012 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı giyiyor. Henüz F.Bahçe ile sözleşmesi uzatılmayan Hasan Ali'nin tercihi bekleniyor.




#Hasan Ali
#Lens
7 yıl önce