|

Levent Nazifoğlu'ndan Fenerbahçe'ye '6 Kasım' cevabı

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, katıldığı canlı yayında Fenerbahçe'nin yaptığı '6 Kasım' göndermesine cevap verdi.

Yeni Şafak
09:47 - 7/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:20 - 7/11/2016 Pazartesi
Diğer
Galatasaraylı yönetici Nazifoğlu, sarı-kırmızılı kulübün gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Galatasaraylı yönetici Nazifoğlu, sarı-kırmızılı kulübün gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayaz TV canlı yayınına katılan Nazifoğlu, Fenerbahçe'nin 6 Kasım 2002'de aldığı 6-0'lık galibiyetin 14. yıl dönümünde Galatasaray'a gönderme yapmasına, "Biz UEFA şampiyonluğunu, Süper Kupa şampiyonluğunu kutluyoruz. Fenerbahçeliler de 6-0'la eğleniyorlar. Eğlensinler ne yapalım." cevabını verdi.







"Fikret Orman Galatasaray'a sataşmasın"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisi ile ilgili yaptığı "Nazifoğlu benim muhatabım değil. Herkes kendi işine baksın ve başka kulüpler ile ilgili konuşmasın" açıklamasına da cevap veren Levent Nazifoğlu, "Fikret Orman, divandaki konuşmasına baksın. İşte bizi örnek gösteriyor. 'Galatasaray Avrupa'ya gidemiyor. Mallarını satıyor falan' diyor. Ondan sonra bu söylediğinin ne kadar hakkaniyetli olup olmadığına karar versin. Fikret Orman da Galatasaray'a sataşmasın" ifadelerini kullandı.







"Fatih hoca ile çalışmaktan mutlu olurum"

Nazifoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçmesi ihtimali hakkında ise "Fatih hoca 8 yılda 6 kez şampiyonluk yaşamış bir hoca. Bir daha olmayacak deme lüksüm yok. Onunla çalışmaktan tabi ki mutlu olurum. Ancak bizim şu anda hocamız var. Canla başla çalışıyor" şeklinde konuştu.



"Sneijder kendi işine bakacak"

Başakşehir mağlubiyeti sonrası "Takım iyi olacak mı?" sorusuna takım arkadaşlarını eleştiren sözlerle yanıt veren Sneijder ile ilgili de konuşan Nazifoğlu, "Sıcağı sıcağına konuşmuş. Gazetelerde yazıldığı gibi bir olay yok. Ben soyunma odasındaydım. Kimse kimseye bağırmadı. Ancak Sneijder kendi işine bakacak. Bunu da söylemeliyim" dedi.



Sneijder yenilgi sonrası patladı








#Levent Nazifoğlu
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Fikret Orman
#Wesley Sneidjer
7 yıl önce