|

Levent Tüzemen: Galatasaray kazık yedi

Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen futbol yorumcusu Levent Tüzemen, sarı kırmızılılarda son günlerde tartışma konusu haline gelen Younes Belhanda hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
14:08 - 26/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:36 - 26/10/2017 Perşembe
Younes Belhanda, Fenerbahçe derbisinde gördüğü iki sarı kartın ardından oyundan atılmıştı.
Younes Belhanda, Fenerbahçe derbisinde gördüğü iki sarı kartın ardından oyundan atılmıştı.

Futbol yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda hakkında sert eleştirilerde bulundu. Tüzemen, Galatasaray'ın bu transferde başarısız olduğunu aktarırken "1905 Kültür Sanat Spor Derneği’nin gecesinde birçok kişi, Faslı oyuncunun performansından memnun olmadıklarını dile getirirken, genel düşünce, 'Galatasaray kazık yedi' şeklindeydi" diye konuştu.

İşte Tüzemen'in Belhanda ile ilgili dikkat çeken sözleri;
  • “1905 Kültür Sanat Spor Derneği’nin gecesinde Galatasaraylılar ile Belhanda’yı konuştuk. Birçok kişi, Faslı oyuncunun performansından memnun olmadıklarını dile getirirken, genel düşünce, 'Galatasaray kazık yedi' şeklindeydi. Başkan Dursun Özbek’in de Belhanda’yla özel bir görüşme yapacağını duydum. 8 milyon euro karşılığında transfer edilen Belhanda şu ana kadar 1 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösterdi."
Bonservisi el yakmıştı!
  • Younès Belhanda, maliyetiyle sarı-kırmızılıların son dönemdeki en pahalı transferi olmuştu. Sarı-kırmızılıların oyuncunun bonservisi için Dinamo Kiev’e 8 milyon Euro ödediği, ilaveten 2 milyon Euro da bonus vereceği ifade edilmişti.
    (44 milyon TL)
    Faslı orta sahaya ise yıllık 3.35 milyon Euro maaş ödeneceği duyurulmuştu.




#Galatasaray
#Belhanda
#Fenerbahçe
7 yıl önce