|

Leverkusenli taraftarlardan Ömer Toprak'a tepki

Bundesliga'da 4 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Bayer Leverkusen'de taraftarlar Schalke mağlubiyeti sonrası futbolculara tepki gösterdi. Oyuncuların çıkış yapacağı yerde toplanan taraflardan birinin ise milli futbolcu Ömer Toprak'a sert sözler sarf etmesi dikkati çekti.

Yeni Şafak
15:31 - 29/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:09 - 29/04/2017 Cumartesi
Diğer
Yaklaşık 150 taraftar Leverkusenli tepki göstermek için futbolcuların çıkış yapacağı noktada toplandı.
Yaklaşık 150 taraftar Leverkusenli tepki göstermek için futbolcuların çıkış yapacağı noktada toplandı.

Bundesliga'da sahasında Schalke'ye 4-1 mağlup olan Bayer Leverkusen'de taraftarlar isyan bayrağını çekti. Ligde ataş hattının çok yakınında bulunan Leverkusenli taraftarlar Schalke yenilgisi sonrası futbolcuların çıkış yapacağı noktada toplanarak tepki gösterdi.

Yaklaşık 150 taraftar gördükleri futbolcularla sert diyaloglara girdi. Bir taraftar, gelecek sezon Ömer Toprak'a sert sözler kullandı.

"Koltuk değneklerini at, zaten senin sarı-siyah forman var"

Sporx'in aktardığına göre; takım kaptanı Ömer'in yanına öfkeli bir taraftar "Artık bir şeyler yapılmalı. Birçok insan bu kulüple yaşıyor" şeklindeki sözler sarf etti.

Ömer Toprak da bu sözlere "Hayal kırıklığınızı ve öfkenizi anlıyoruz. Alt lige düşmeyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız" cevabını verdi.


Bir başka taraftar ise önümüzdeki sezon Borussia Dortmund'da forma giyecek olan Ömer Toprak'a "Koltuk değneklerini at. Zaten senin sarı-siyah forman var" ifadelerini kullandı.


"Haftalardır yaşananlar umrunuzda değil"

Leverkusen'in tecrübeli isimlerinden Stefan Kiesling ile bir taraftar arasında da yaşanan dikkatlerden kaçmadı. Ağlayan bir taraftarın "Haftalardır yaşananlar umrunuzda değil" sözleri üzerine Kiesling "Berbat bir durumda olduğumuzu biliyoruz ama son 3 maçı birlikte geçmeliyiz. Herkes sorumluluk alacak ve Ingolstadt'tan puanlar almalıyız" dedi.

Tayfun Korkut'un teknik direktörü olduğu Leverkusen bir maç fazlasıyla Bundesliga'da 12. sırada yer alıyor.


#Ömer Toprak
#Bayer Leverkusen
7 yıl önce