|

Lig TV'den Aatıf gafı

UEFA listesinde adı olmayan Fenerbahçeli Aatıf’a, "Manchester United maçında oynamayı bekliyor musun?" diye sorulması gecenin konusu oldu.

Yeni Şafak
10:37 - 31/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:38 - 31/10/2016 Pazartesi
Fenerbahçe'de ilk defa Karabükspor maçında 11'de şans bulan Aatıf, ligdeki ilk golünü kaydetti.
Fenerbahçe'de ilk defa Karabükspor maçında 11'de şans bulan Aatıf, ligdeki ilk golünü kaydetti.

Sürpriz şekilde Karabükspor maçında sahaya 11'de çıkan Aatıf, forvetin arkasında maça başladı.Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 5-0 mağlup ettiği maç sonrası Aatıf ile yayıncı kuruluş muhabiri arasında ilginç bir diyalog yaşandı.



Muhabir sezon başında UEFA'ya verilen listede adı olmayan Aatıf'a, "Manchester United maçında oynamayı bekliyor musun?" diye sordu. Faslı futbolcu, "Adım UEFA listesinde yok benim!" karşılığını verdi. Yaşanan bu diyalog, sarı-lacivertli taraftarlar arasında esprili yorumlara neden oldu.



Şansı iyi değerlendirdi

Bu sezon Süper Lig'de ilk kez ilk 11'de forma şansı yakalayan Aatıf Chahechouhe, attığı golle şansını iyi değerlendirdi.



Teknik direktör Advocaat'ın daha önce sadece Aytemiz Alanyaspor maçında 27 dakika şans verdiği Chahechouhe, 52. dakikada takımının 4. golüne imza atmıştı.



Kardemir Karabükspor karşısında 90 dakika sahada kalan Chahechouhe'yu, golden sonra başta kaptan Volkan Demirel olmak üzere bütün takım arkadaşları tebrik etti.



Teknik direktör Advocaat ilk kez 11'de şans verdiği Aatif ile ilgili, Aatıf için de iyi oldu. Uzun zaman sonra 90 dakika oynama şansı buldu. Antrenmanlarda çok iyiydi. Daha fazla zamana ihtiyacı var. Hala takım içinde doğru dengeleri arıyoruz. Her zaman önde 4 oyuncuyla oynayamayız, bugün kazanmak zorundaydık. Her zaman böyle oynarsak ne olur, bilemiyorum" şeklinde konuştu.










#Aatıf Chahechouhe
#Fenerbahçe
7 yıl önce