|

Lima için Başkan devrede

Orta sahasını güçlendirmek isteyen F.Bahçe, Santos forması giyen Lucas Lima'da ısrarcı. 27 yaşındaki oyuncuyu devre arasında almak isteyen sarı-lacivertlilerde, Aziz Yıldırım'ın, transferin sezon başına yetiştirilmesini istediği belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/07/2017 Pazar
Güncelleme: 02:13 - 23/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
​Lima için Başkan devrede
​Lima için Başkan devrede

Süper Lig'de en son 2013-2014 sezonunda ipi göğüsleyen ve yeni sezonda 3 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek adına Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Maurizio İsla gibi isimleri kadrosuna kattı. Forvet hattını da takviye etmek isteyen sarı-lacivertliler, orta sahasını da daha dirençli hale getirmeyi kafasına koydu. Orta alan içinse öne çıkan ilk aday Brezilya'da Santos forması giyen Lucas Lima. Şu anda devam eden Brezilya Ligi'nde 9 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, 2 asist yaptı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın da alınmasının takıma faydalı olacağı yönünde görüş bildiren oyuncu için başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat devreye girdiği ve sezonun devre arasında kadroya katılması gündemde olan Lima'nın, sezon başına yetiştirilmesi için tüm şartların zorlanmasına karar verdiği ifade edildi.

BONSERVİSİ 3 AYRI ELDE

Transferin gerçekleşmesi için bir süredir temaslarını sürdüren sarı-lacivertlilerin, önemli yol kat ettiği belirtilirken Lima'nın imza parası verilerek ikna edilmeye çalışıldığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, oyuncunun menajeriyle imza parası konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi. Yönetimin, önümüzdeki günlerde Brezilya'ya yeniden çıkarma yaparak tranfseri sonladırmayı planladığı öğrenildi. Bu transfer için en büyük engelin ise Lucas Lima’nın bonservisinin 3 ayrı elde bulunmasının olduğu ifade edildi. Sambacı’nın bonservisinin yüzde 80’i Doyen Sports Menajerlik’te, yüzde 20’si ise kendi menajeri ve kulübünde. Sarı-lacivertliler, Doyen Sports Menajerlik’e iyi bir yatırım planı sunarak ikna etmeyi planlıyor. Menajerlik şirketine yine oyuncunun bir sonraki satışından pay verilmesinin planlandığı da gelen haberler arasında.

#Aziz Yıldırım
#Lucas Lima
#Fenerbahçe
7 yıl önce