|

Lionel Messi kötü yakalandı

Vergi kaçırma suçundan 21 ay hapis cezası alan Barcelonalı futbolcu Lionel Messi, duruşma öncesinde Bahamalar'da kumar oynarken ve sigara içerken görüntülendi.

Yeni Şafak
10:34 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 08:08 - 8/07/2016 Cuma
Diğer
Barcelona'nın Ajantinli futbolcusu Messi kötü yakalandı.
Barcelona'nın Ajantinli futbolcusu Messi kötü yakalandı.

Barcelona Mahkemesi'nde görülen davada, vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanan Lionel Messi ve menajerliğini yapan babası Jorge Horacio Messi'ye 21'er ay hapis cezası verildi.



Bu dava görülmeden bir kaç gün önce Arjantinli yıldız, Bahamlar'da konakladığı otelin kumarhanesinde görüntülendi. TMZ Sports'un haberine göre; Messi'nin kumar oynarken defalarca sigara içitiği bildirildi.







  • 2007 ve 2009 yılları arasında reklam gelirlerinde usulsüzlük yaparak İspanya Maliyesinden 4,1 milyon euro vergi kaçırmakla yargılanan Messi ve babasına, her bir yıl için 7 ay olmak üzere toplamda 21'er ay hapis cezası verildi. Bunun dışında Messi'ye 2 milyon 93 bin euro, babasına da 1 milyon 596 bin 939 euro para cezaları verildiği açıklandı. Yasalar gereği 2 yıldan az ceza alan Messi ve babası, cezalarının Yüksek Mahkemede onaylanması halinde bile cezaevine girmeyecek.





















#Lionel Messi
#Baarcelona
8 yıl önce