|

Lizbon'dan Beşiktaş'a olay gönderme

Siyah-Beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi son maçındaki rakibi Sporting Lizbon Kulübü, sosyal medya hesabından Beşiktaş'a, 'Sana patronun kim olduğunu üç kez anlattım' mesajı gönderdi.

Yeni Şafak
17:51 - 8/12/2015 Salı
Güncelleme: 18:47 - 8/12/2015 Salı
Diğer

Sporting'in kader maçında ağırlayacağı rakibi Beşiktaş'ın simgesinin kartal olması Portekiz'de geniş yankı uyandırdı. Çünkü Lizbon'daki ezeli rakipleri Benfica'nın da simgesi aynı.



Bunun da ötesinde bu sezon iki takımın tüm buluşmalarını yeşil-beyazlılar kazandı. Benfica'yı ligde 3-0 yenen Jorge Jesus'un öğrencileri Portekiz Kupası'nda 2-1, Portekiz Süper Kupa'da ise 1-0'lık skorlarla kazandılar.







'Sana patronun kim olduğunu üç kez anlattım
'

Skorer'de yer alan habere göre; Sporting Kulübü'nün resmi twitter ve facebook hesaplarında konuyla ilgili Beşiktaş'a ilginç bir meydan okuma gerçekleştirildi. Kulübün amblemi olan aslan, Beşiktaş armalı bir kartal ile aynı karenin içerisine yerleştirildi.



Bu sezon simgesi kartal olan Benfica'yı üç maçta da yendiğine gönderme yapan bir slogan kullanıldı ve aslan karşısındaki Beşiktaş kartalına şu şekilde hitap etti: "Sana patronun kim olduğunu üç kez anlattım".







#beşiktaş
#sporting lizbon
#uefa
#gönderme
8 yıl önce