|

Lucescu gelirse Hami kalacak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Lucescu gelirse, Hami Mandıralı da onunla beraber devam edecek" dedi. "Mustafa Denizli boşta olsaydı Trabzon'a getirebilirdik" diyen Usta, "Fakat bu kadar dağınık bir kulübe hangi hocayı getirirseniz getirin, burada yer bitirirler adamı" diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 04:19 - 20/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktörlük görevi için Mircea Lucescu'yla anlaşmaları durumunda, Hami Mandıralı'nın da birlikte görev yapacağını söyledi. Dün Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsunspor kulübünü ziyaret ettikten sonra Ordu'ya geçerek Fatsa Trabzonsporlular Derneği'ni ziyaret eden Usta, şu anda bir geçiş döneminde olduklarını vurgulayarak, "Bilindiği üzere seçim döneminde Lucescu konusu gündeme geldi. O zaman da söylemiştim, Lucescu'nun bir yıl daha kontratı var. Yine de Lucescu'nun gelebilme ihtimalinin önemli düzeyde olduğunu biliyoruz. Bunu Hami Mandıralı da biliyor. Lucescu gelirse, Hami de onunda beraber devam edecek" dedi. Mandıralı'nın Trabzonspor'da çok iyi bir iş çıkardığını belirten Usta, şunları kaydetti: "Niye devam etmeyelim ki, edelim ama şampiyonluğa kilitlenen bir takımın hocasının şampiyonluk stresinden birkaç defa geçmesi lazım.


O stres, önemli bir stres. Doğru olan, Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda o stresi taşıyabileceği bir hocayla yürümesidir."



GALATASARAY MAÇI DÖNÜM NOKTASI


Başkan Usta, yarın deplasmanda G.Saray'la yapacakları derbinin, kendileri açısından dönüm maçı olacağını belirtti. Usta, "Eğer biz G.Saray maçını alırsak bu ekip, bambaşka bir takım olacaktır. Alabilecek psikoloji, güç ve inanç takımımızda var" diye konuştu. "Teknik direktör Mustafa Denizli boşta olsaydı Trabzon'a getirebilirdik" diyen Usta, "Fakat bu kadar dağınık bir kulübe hangi hocayı getirirseniz getirin, burada yer bitirirler adamı. Her türlü dağılmış durumdayız. O nedenle biz kulübümüzü bir tünelden çıkarmaya çalışıyoruz" değerlendirmesini yaptı.



BURAK'A KAPIMIZ AÇIK


Başkan Usta, Çin'e giden Burak Yılmaz'a kapılarının açık olduğunu yineledi. Usta, "Burak, Çin'e gitti, bize yüzde 25 daha kazandırdı. Eğer Türkiye'ye dönerse kapımız açık" dedi.



Mustafa Yumlu takımla çalıştı


Trabzonspor, yarın akşam deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını, dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Çalışmaya, sakatlıkları süren Mehmet Ekici ve Cardozo katılmadı. Önceki günkü idmanı yarıda bırakarak salonda çalışan Mustafa Yumlu, dün idmanın tamamında takımlar birlikte yer aldı. Tedavileri devam eden Güray ve Okay'ın düz koşu yaptığı çalışmada, bordo-mavililer taktik çalıştı.



CARDOZO 2. kez baba






Trabzonspor'un golcüsü Oscar Cardozo'nun dün Paraguay'da 2. erkek çocuğu dünyaya geldi. Minik bebeğe Matteo Benjamín Cardozo ismi verildi.


#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#Mircea Lucescu
8 yıl önce