|

Lucescu: Sadece aptallar kararlarını değiştirmez

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hırvatistan ve Ukrayna maçları öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Lucescu, Oğuzhan Özyakup'u kadroya almaması ve sonrasında çağırması hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
18:19 - 29/08/2017 Salı
Güncelleme: 18:35 - 29/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Mircea Lucesu
Mircea Lucesu

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hırvatistan ve Ukrayna maçları öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Lucescu, Oğuzhan Özyakup'u kadroya almaması ve sonrasında çağırması hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu

Lucescu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Sadece aptallar fikirlerini değiştirmez. Beşiktaş kaptanına göre ilk 3 haftadaki performansı iyi değildi ama son maçta kararımı değiştirdim. Aramızda hiçbir sorun yok. Yabancı konusunu görüşmek lazım. Takımlarda 3-4 tane Türk oyuncu var. En iyileri Avrupa'da. Seçim yapmakta zorlanıyorsunuz. 2 çok önemli maçımız var. Ben en iyi Türk oyuncuları kadroya aldım. Oyunun dışında tecrübeleri de çok önemli. 2002/2004 Milli Takımına bakarsak Galatasaray'ın oyununa bağlı ve güçlü bir takımdı. 8 oyuncu bulunuyordu kadrodan. İyi organize olmuş, fizik olarak çok güçlü bir takımla oynayacağız. Ukrayna, son maçta bizden 7 km. fazla koştu.
Arda Turan konusu: Herkese bir şans daha verilmeli
  • "Bir şeyler duydum. Hayatımda herkesin bir şansı daha olması gerektiğini düşünüyorum. Eminim o da çok üzgündür yaşananlardan. O bana 'Benim kalbim Türk' diye cevap verdi. Hazır mı, değil mi, bakacağız. Basınla olan ilişkisini bilmiyorum. Umarım siz de yardım edersiniz"

Oğuzhan Özyakup milli takıma alınmamasıyla ilgili konuştu...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Lucescu
#Oğuzhan Özyakup
7 yıl önce