|

Lucescu'dan tepki çeken Emre Akbaba kararı

Alanyasporlu Emre Akbaba, her geçen gün üzerine biraz daha koyuyor, golleri ve asistleriyle izleyenleri büyülüyor. 7 maçta 3 gol, 3 asistle oynayan başarılı oyuncu, Lucescu’lu milli takıma ise kendisini beğendiremiyor

Yeni Şafak
13:40 - 3/10/2017 Salı
Güncelleme: 13:56 - 3/10/2017 Salı
Diğer
Emre Akbaba bu sezon ligde 7 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans gösterdi
Emre Akbaba bu sezon ligde 7 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans gösterdi

Alanyaspor maçlarını izleyenlerin konuştuğu iki isim var. Biri ligin adeta tozunu atan Vagner Love, diğeri ise yüksek top tekniği, milimetrik pasları ve enfes asistleriyle Emre Akbaba. “10 numara yetiştiremiyoruz” diye hayıflandığımız dönemlerde Süper Lig’de her geçen maç üzerine koyan 25 yaşındaki futbolcu, 6 gol-6 asitle bitirdiği sezonun sonunda milli takıma seçilerek büyük mutluluk yaşamıştı.Ancak Fatih Terim sonrası göreve gelen Lucescu, Emre’yi görmemekte ısrar ediyor.

  • Eylül ayındaki milli maçların kadrosuna alınmayan başarılı oyuncunun, 7 maçta 3 gol, 3 asistlik performansla başladığı sezonda milli takıma çağrılmasına kesin gözle bakılıyordu.

Ancak beklenen olmadı. Aksine Emre’nin de oynayabildiği orta sahaya sakatlığı bulunmasına rağmen Tolga, takımında şans bulamayan Selçuk İnan gibi isimler davet edildi.

#Emre Akbaba
#Alanyaspor
7 yıl önce