|

Lucio Ocak'ta Fener'e geliyor!

Almanya''da Bayer Leverkusen''in ardından Bayern Münih forması giyen ardından yolu İtalya''da İnter ve Juventus ile kesişen 34 yaşındaki futbolcunun transfere sıcak baktığı belirtildi

.
00:00 - 3/11/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:34 - 2/11/2012 Cuma
Yeni Şafak
Lucio Ocak'ta Fener'e geliyor!
Lucio Ocak'ta Fener'e geliyor!

Fenerbahçe''nin savunmada yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Lucio için yeniden iddialar ortaya atıldı. İtalya'da yayın yapan Sportevai''nin haberinde, sarı-lacivertli ekibin Juventus forması giyen Brezilyalı stoper Lucio için yıllık 2.5 milyon Euro''dan 2 senelik sözleşme önerdiği ileri sürüldü. Yaz döneminde de adı sık sık F.Bahçe için anılan Lucio, Inter''den Juventus''a transfer olmuştu. Haberde, 2014 yılına kadar Juventus ile sözleşmesi bulunan Lucio''nun Ocak ayında Türkiye''ye gelmesinin beklendiği kaydedildi. Aynı haber, Sky Sport Italia başta olmak üzere diğer haber kaynaklarında da yer buldu. Siyah-beyazlı ekipte forma şansı bulamayan 34 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü; Roberto Carlos, Alex, Anelka gibi yıldızların forma giydiği Fenerbahçe''de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Sakatlıklar belini büktü!

Ligde sakatlıkları nedeniyle son 2 maçına önemli futbolcularından yoksun çıkan F.Bahçe, Bursa ile berabere kalarak, Antalya''ya da yenilerek 5 puan yitirdi. Özellikle savunmadaki önemli isimlerin yokluğu, Fenerbahçe'ye sıkıntılı anlar yaşattı. Ligin ilk 7 haftalık bölümününde 4 gol yiyen sarı-lacivertliler, son 2 maçta da kalesinde aynı sayıda gol gördü.


12 yıl önce