|

Luis Enrique'den Real'i kızdıracak sözler

Bu akşam La Liga'da oynanacak El Clasico öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Barcelona Antrenörü Luis Enrique, kendilerinden daha iyi bir takım bulunmadığını söyledi.

Yeni Şafak
10:49 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:05 - 3/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Milli futbolcu Arda Turan'ın maça yedek başlaması bekleniyor.
Milli futbolcu Arda Turan'ın maça yedek başlaması bekleniyor.

La Liga'da oynanacak El Clasico öncesi Barcelona cephesinden Real Madrid'i kızdıracak açıklamalar geldi.



Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique yaptığı açıklamada kendilerinden daha iyi bir kulübün bulunmadığını söyledi. Katalan kulübünün hocası basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:


  • "Antrenmanda takımımı gördüğüm için şu an pozitifim. Birçok büyük kulüp var ancak hiçbiri bizden daha iyi değil. Zidane geldiğinden beri daha oturmuş bir Real Madrid'le oynayacağız. Defansif olarak oldukça organizeler ve topa sahip olmaya ihtiyaçları yok çünkü duran topları çok iyi değerlendiriyorlar. Bireysel kaliteleri iyi ve bu bize sorun çıkarabilir."

Aralarındaki 6 puanlık farkın 9 puana çıkması durumunda bile bunun belirleyici olmayacağını savunan Enrique konuşmasına şöyle devam etti:


  • "Maçta sonuç belirleyici olmayacak. Real bizim ezeli rakibimiz ve evimizde oynuyoruz. Kaç puanda olduğumuzun bir önemi yok. Taraftarlarımız için özel bir maç olacak."


#Barcelona
#Real Madrid
#Luis Enrique
7 yıl önce