|

Maçı durdurmayı planlıyorlar

2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında oynanacak Kosova-Hırvatistan maçı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Hırvatistan'nın Hajduk Split takımı taraftar grubu Torcida'nın sahaya girerek maç durdurmak istedikleri öğrenildi.

Yeni Şafak
09:14 - 6/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:28 - 6/10/2016 Perşembe
DHA
Hajduk Split takımının ünlü taraftar grubunun maçı durdurmayı planladığını öğrenen Kosova emniyeti harekete geçti.
Hajduk Split takımının ünlü taraftar grubunun maçı durdurmayı planladığını öğrenen Kosova emniyeti harekete geçti.

Hırvatistan'ın Hajduk Split takımının taraftar grubu Torcida'nın, bugün oynanacak Kosova-Hırvatistan karşılaşmasında sahaya girerek maçı durdurmayı planladığı iddia edildi.



Arnavutluk'un İşkodra kentinde bugün Kosova ile Hırvatistan arasında oynanacak 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçında Hajduk Split'in dünyaca ünlü taraftar grubu Torcida'nın sahaya gireceği öne sürüldü.



Hırvatistan Futbol Federasyonu'nun güvenlikten sorumlu yöneticisi Miroslav Markovic, emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre Torcida taraftarının sahaya girerek maçı durdurmayı planladığını açıkladı. Hırvatistan için ayrılan 800 biletin de Torcida taraftarı tarafından satın alındığını söyleyen Markovic, durumu İşkodra polisi ve FIFA yetkililerine bildirildiğini de belirtti. İşkodra polisinin de güvenlik önlemlerini artırdığı açıklandı.





#Hırvatistan
#Kosova
#2018 Dünya Kupası Elemeleri
8 yıl önce