|

Makukula çıkmazda

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, uzun süren pazarlıklar sonunda Benfica ile anlaşamadıklarını belirterek, “Ariza Makukula'nın transferi malesef olmadı” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 17/07/2010 Cumartesi
Güncelleme: 01:31 - 17/07/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Makukula çıkmazda
Makukula çıkmazda

Önceki gün golcü futbolcu Ariza Makukula'nın transferini gerçekleştirmek için Portekiz'e giden Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, amacına ulaşamadı. Golcü oyuncusunun transferindeki pürüzleri gidermek için Benficalı yöneticilerle pazarlığa oturan Aksu, masadan eli boş kalktı. Aksu, bordo-mavili renklere bağlamak istediği gol kralı Makukula'nın kulübü Benfica ile önceki gün öğleden sonra masaya oturdu. İlk olarak Benfica'nın 2.7 milyon euroluk bonservis isteğini çok bulan Aksu, birkaç saat sonra yeniden görüşmek için Portekiz ekibinin idarecileri ile ayrıldı. İkinci kez Benficalı yöneticilerle buluşan ve 2.7 milyon euroluk fiyatı aşağı çekmek için sıkı bir pazarlığa giren Aksu'nun çabaları boşa çıktı.

ORTA YOLU BİR TÜRLÜ BULAMADIK

Trabzonspor'un istediği 2.3 milyon euroluk fiyata inmeyen Porkekiz ekib 4 milyon eurodan açtığı transfer pazarlığında 2.7 milyondan aşağıya inmedi ve transfer gerçekleşmedi. Transferin gerçekleşmemesinde Trabzonspor'un Makukula'yı ısrarla istemesi ve bu oyuncuya başka kulübün talip olmaması nedeniyle Benfica'nın fiyatı yüksek tuttuğu iddia edildi. Portekiz'den eli boş dönen Aksu, “Uuzun süren görüşmeler sonrasında kadromuza katmak istediğimiz Makukula'nın kulübü Benfica ila anlaşmaya varamadık” dedi. Bu arada sol kanadı güçlendirmek isteyen bordo-mavililerde gündeme gelen son isim Tello oldu. Bu oyuncuyu kiralık isteyen Trabzon'un, Beşiktaş ile masaya oturması bekleniyor.


Kralın istediği olmadı

Trabzonspor'a gelmeyi çok isteyen Ariza Makukula, kulübünün uzlaşmaz tavrı nedeniyle üzüldü.


14 yıl önce