|

Manchester United Manuel Grafe'yi UEFA'ya bildirdi

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Manchester United-Feyenoord maçının hakemi Manuel Grafe hakkında İngiliz kulübü UEFA'ya rapor gönderdi. Raporun sebebinin ise Alman hakemin maç öncesi stada giriş yaparken arama yapılmasına izin vermemesi olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
16:18 - 28/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:51 - 28/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Alman basınına göre Grafe daha sonra güvenlik görevlilerinden bu davranışından dolayı özür diledi​​.
Alman basınına göre Grafe daha sonra güvenlik görevlilerinden bu davranışından dolayı özür diledi​​.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi Manchester United, Feyenoord'un karşı karşıya geldiği mücadele sonrası maçı yöneten Manuel Grafe hakkında UEFA'ya rapor gönderdi.



Maçtan 2 saat önce Old Trafford'a gelen Alman hakem ve ekibi girişte arama yapılmasına müsaade etmedi. Aynı zamanda FIFA'nın üst düzey yetkililerinden biri olan Alman hakem maça UEFA tarafından atandığını ve aranacak bir şeyin olmadığını söyleyerek güvenlik görevlilerini geri çevirdi. Kırmızı Şeytanlar da durumu UEFA'ya bildirdi.



Maçın hakemi Grafe oynanan mücadelede Kırmızı Şeytanların Rooney'le bulduğu golde Feyenoordlu futbolcuya faul yapılırken İngiliz futbolcunun ofsaytta olmasını es geçmiş ve bu gol büyük tartışmalara sebep olmuştu.



Alman hakem Manuel Grafe Fenerbahçe'nin sahasında Manchester United'ı 2-1 mağlup ettiği maça atanıp daha sonra değiştirilmişti.






















#Manchester United
#Feyenoord
#Manuel Grafe
7 yıl önce