|

'Mario Gomez Borussia Dortmund'la anlaştı' iddiası

Önceki günlerde Atletico Madrid'le görüştüğü belirtilen Alman golcü Mario Gomez'in Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'la anlaştığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:04 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 06:16 - 23/07/2016 Cumartesi
Diğer
Mario Gomez'in gelecek sezon Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyeceği aktarıldı.
Mario Gomez'in gelecek sezon Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyeceği aktarıldı.

Beşiktaş Kulübü'ne gelmeyeceğini açıklayan Mario Gomez'in yeni takımı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre; Alman yıldızın Borussia Dortmund ile anlaşma sağladığı aktarıldı.



Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve ligde gol kralı olan Mario Gomez, bu sezon Bundesliga'da ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyecek. Dün akşam saatlerinde Alman yıldızın menajeri ile birlikte Dortmund Kulübü ile masaya oturduğu ve yeni kulübüyle sözleşme imzaladığı belirtildi.



Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Mario Gomez'in La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'le görüştüğü iddia edilmişti. Alman golcü Türkiye'deki politik durumu bahane ederek Türkiye'ye geri dönmeyeceğini açıklamıştı.



  • Mario Gomez transferinin resmileşmesi halinde Beşiktaş'ın Fiorentina ile yaptığı anlaşmaya göre, Gomez'in bonservis bedelinin %40'ı siyah beyazlı kulübün kasasına girecek.





Adriano Beşiktaş'a imza atmak üzere




#Mario Gomez
#Beşiktaş
#Borussia Dortmund
8 yıl önce