|

Martin Caceres transferinde pürüz devam ediyor

Trabzonspor'un sağlık kontrolleri için İstanbul'a getirdiği Martin Caceres transferinde yaşanan pürüz devam ediyor. Bordo mavililerin son bir görüşme gerçekleştirdiği futbolcunun transferindeki son detaylar şöyle...

Yeni Şafak
16:03 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 16:23 - 20/01/2017 Cuma
Diğer
Trabzonspor'un sağlık kontrollerinden geçirmek için İstanbul'a getirdiği Martin Caceres'in transferindeki pürüzler giderilemedi.
Trabzonspor'un sağlık kontrollerinden geçirmek için İstanbul'a getirdiği Martin Caceres'in transferindeki pürüzler giderilemedi.

Sağlık kontrolü için İstanbul'a gelen Uruguaylı stoper Martin Caceres'in Trabzonspor'a transferinin iptal olduğu belirtilmişti.



Fanatik'in haberine göre; Caceres'i testlere sokan doktorun yaklaşık 1 yıldır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen ve bu sebeple İtalyan devi Juventus'la sözleşmesini feshetmek zorunda kalan oyuncunun sağlık durumunun yeterli olmadığını ve futbol oynaması için 'yüksek riskli' olduğunu Trabzonspor yönetimine iletti. Bu da transferde sıkıntı yaşanmasına neden oldu.



Trabzonspor'dan yeni teklif!


Bordo-Mavili ekip, doktorların 'yüksek riskli' diye sağlık raporu verdiği Caceres için "Eğer eski sakatlık nüksederse garanti para 500 bin euro düşer" maddesi teklif etti. Oyuncu ve menajerinin bu teklifi değerlendireceği ve son kararın verileceği aktarıldı.




#Trabzonspor
#Martin Caceres
7 yıl önce