|

Martin Skrtel'in maliyeti kafa karıştırdı

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Martin Skrtel'in maliyeti kafaları karıştırdı. İngiliz basını bu transfer için sarı lacivertlilerin 6.5 milyon euro ödeyeceğini belirtirken kulübe yakın kaynaklar transferin çok daha düşük bir miktara bitirildiğini ifade ediyor.

Yeni Şafak
16:39 - 7/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:22 - 7/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Martin Skrtel gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyecek.
Martin Skrtel gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyecek.

Neustader'in ardından bir de Slovak yıldız Skrtel'i kadrosuna katan sarı lacivertli kulübün bu transfer için ne kadar para ödeyeceği tartışma konusu oldu.



İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Martin Skrtel için 6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ancak sarı lacivertli kulübe yakın kaynaklar bu haberi doğrulamıyor. 32 yaşındaki futbolcunun son transferini yaptığının altı çizilirken Liverpool'un bu transfer için sarı lacivertlilerden 2-3 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli alacağı ifade edildi. Oyuncunun sarı lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme yapacağı öğrenilirken bonuslarla beraber yıllık 3 milyon euro kazanacağı aktarıldı.



  • Martin Skrtel geçtiğimiz sezon, Liverpool formasıyla 28 resmi maçta forma giydi. Toplam 2303 dakika sahada kalan Slovak stoper 1 gol attı. Hava toplarındaki başarısı ve agresif yapısıyla dikkat çeken futbolcu, Euro 2016'da Slovakya Milli Takımı'yla gruptan çıkma başarısı gösterdi. Liverpool teknik direktörü Klopp'la arasındaki huzursuzluk futbolcunun İngiltere'den ayrılmasında büyük pay sahibi oldu.






#Skrtel
#Fenerbahçe
#Liverpool
8 yıl önce