|

Martins haber gönderdi

Futbol hayatını Amerika''da sürdüren Nijeryalı futbolcu, yeniden Avrupa''ya dönmek istediğini belirterek, ''G.Saray''da seve seve oynarım'' dedi

Taha Güvendi
00:00 - 16/11/2013 samedi
Güncelleme: 00:27 - 16/11/2013 samedi
Yeni Şafak
Martins haber gönderdi
Martins haber gönderdi

G.Saray, Didier Drogba transferi sonrasında ünlü isimlerin çekim alanına girdi. Nijerya''nın son senelerde yetiştirdiği en önemli golcülerinden birisi olan Obafemi Martins sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklama yaptı. Futbol hayatını Amerika''nın Seattle Sounders takımında sürdüren 29 yaşındaki yıldız, yeniden Avrupa''ya dönerek G.Saray''da top oynamak istediğini açıkladı. İtalyan basınına konuşan Martins, Milli Takıma seçilerek Dünya Kupası''nda boy göstermek ve futbol hayatına Avrupada sürdürmek istediğini söyledi. Martins, ''Avrupa''ya dönmek ve Türkiye''de şansımı denemek isterim. Menajerimden buradan gelen tüm teklifleri değerlendirmesini istedim. Türkiye Ligi son yıllarda çok gelişti. Yeni statlar yapıldı. Taraftarlar inanılmaz. Zokora, Babel, Sneijder ve Drogba gibi oyuncuların buraya gelmesi boşuna değil. Şampiyonlar Ligi''nde oynamayı özledim. Mancini ile tekrar çalışmak isterim. Inter''de bir süre beraberdik'' diye konuştu.

Mircela Lucescu Florya''da

Galatasaray bugün Florya Metin Oktay Tesisleri''nde Ukrayna''nın Shakhtar Donetsk takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. 2001-2002 senesinde sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Mircea Lucescu da uzun yıllar sonra tekrardan Florya''ya gelmiş olacak. Karşılaşma saat 10.30''da başlayacak.

G.Saray''dan TFF ve F.Bahçe''ye sert tepki

G.Saray, resmi internet sitesinden Cristian Baroni''nin sarı-kırmızılı formayı beline takmasıyla ilgili olarak hem TFF, hem de F.Bahçe''ye zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Açıklamada, ''G.Saray camiası olarak F.Bahçe maçından sonra yaşanan çirkin olayları ve bunların örtbas edilme çabalarını büyük bir dikkatle takip etmekteyiz. G.Saray, Türk sporunda ahlaksızlığın, arsızlığın, utanmazlığın hakim olmasına karşı her ortamda mücadele edecektir. Türk bayrağını, G.Saray formasını ahlaksızca aşağılamaya çalışanlar bunun bedelini hukuk devleti ilkeleri içinde ödeyene kadar mücadelemiz devam edecektir'' denildi.


il y a 10 ans