|

Mathieu Valbuena: Fenerbahçe'ye her zaman yakındım

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Fransız yıldız, transferi için uzun süredir görüştüklerini ifade ederken "Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olacağım" diye konuştu.

Yeni Şafak
17:47 - 12/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:05 - 12/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena, sarı lacivertlilere geliş sürecini anlattı.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena, sarı lacivertlilere geliş sürecini anlattı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi ikinci transferi olan Mathieu Valbuena, sarı lacivertlilerin resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Fransız oyuncunun sözlerinden öne çıkanlar şöyle;
  • "Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'ye daha önce turist olarak da gelmiştim. Harika bir ülke olduğunu biliyordum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Uzun zamandır temas halindeydik. Her zaman kendimi çok yakın hissettiğim bir kulüptü. Çok güzel geçti görüşmeler. Buraya gelmeden önce gelecek sezonki teknik direktörümüz Aykut Kocaman ile de bir görüşmem oldu. Onun da etkisi oldu. Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olacağım."
"Şampiyon olmak istiyoruz"
  • "Harika bir karşılama oldu. Büyük Fenerbahçe tarafatarlarına teşekkür etmek istiyorum. Mesaj vermeyi pek sevmiyorum, bizlerin mesajı saha içinde olmalı. Fenerbahçe tarafatarı büyük başarıları hak eden bir taraftar. Bu taraftar, şampiyonlukları hak eden bir taraftar. Büyük hedefler var, bunun farkındayım. Fenerbahçe'yi layık olan yere taşıyarak taraftarımızın mutluluğa ve başarıya olan özlemlerini gidermek istiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Ben de elimden geleni yapmak istiyorum. En büyük Fenerbahçe."

#Fenerbahçe
#Valbuena
7 yıl önce