|

Mehmet Demirkol: Caner bir sol bekten fazlası

Fenerbahçe'den Inter'e transfer olan Caner Erkin'in Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları sıcaklığını korurken, oyuncuyla ilgili spor yorumcusu Mehmet Demirkol'dan açıklamalar geldi.

Yeni Şafak
17:30 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 14:37 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Mehmet Demirkol, Caner Erkin ile ilgili konuştu.
Mehmet Demirkol, Caner Erkin ile ilgili konuştu.

Demirkol Caner Erkin'in çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin en iyi sol beki olarak tarif edilmemesi gerektiğini ifade etti.



İşte Demirkol'un Caner'le ilgili sözleri;


  • "Caner sadece Türkiye'nin en iyi sol beki değil, Türkiye'nin en iyi oyuncularından birisi... Caner'i tarif ederken sol bek olarak tarif etmek haksızlık olur. Çünkü bir sol bekten beklentilerin çok daha fazlasını yaparak bu ünvanı haketti."
  • "Ersun Yanal zamanında Fenerbahçe'nin hücum gücünün temel kaynağıydı. Dolayısıyla yüksek bir potansiyeli var. Geçen sene zor bir sene geçirdi her anlamda. Kendisini futbola da veremedi anladığım kadarıyla, çok büyük yanlışlarda yaptı."
  • "Bir Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veriyorken oynamıyorum diye kampı terk etmek bu tecrübede olan oyuncular için olmaz. "Tecrübedeki oyuncular için kabul edilebilir bir şey değildir. Metin hocaya da sormuştum, 'yani sen hiç böyle bir şey duydun mu?' diye."
  • "Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde kampı terk eden oyuncu ben hiç duymamıştım. Böyle hatalar yaptı, insanlar böyle hatalar yapabiliyor."
  • "Zor dönemler yaşarken olabilir. Ben Caner'in eski futbolunu oynamasını isterim çünkü izlemekten keyif alıyorum. Yaptığı hataları kapatabilir. Şenol Güneş onun için büyük bir şans 3 büyüklerde oynayan oyuncular listesine eklendi. Caner çok önemli oyuncudur herhangi bir oyuncu değil benim gözümde."
#Mehmet Demirkol
#Caner Erkin
#Beşiktaş
#Inter
8 yıl önce