|

Melo'dan Terim açıklaması

Inter forması giyen eski Galatasaraylı Felipe Melo, İtalya basınına sarı kırmızılı takım taraftarından A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim’e kadar birçok önemli açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
10:10 - 24/04/2016 Pazar
Güncelleme: 07:17 - 24/04/2016 Pazar
Diğer
Felipe Melo, Fatih Terim ile ilgili konuştu.
Felipe Melo, Fatih Terim ile ilgili konuştu.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Inter'in yolunu tutan Felipe Melo, İtalya basınına Galatasaray'daki günleri hakkında açıklamalarda bulundu.



Galatasaray'a transfer olmadan önce önce PSG'nin kapısından döndüğünü belirten Brezilyalı oyuncu, “Galatasaray'a gitmeden önce PSG ile görüşüyorduk. O dönem takımı çalıştıran Leonardo benimle iletişime geçti ve transferim sonlanmak üzereydi. Daha sonra beni Taffarel aradı ve ikna etti. Galatasaray bana çok iyi bir teklif yaptı ve 4 çocuğumu düşünerek teklifi kabul etmek zorunda kaldım.” ifadelerini kullanarak sarı kırmızılı takıma transfer hikayesini anlattı.




'Galatasaray taraftarını unutamayacağım'

Sporcope'nin aktardığına göre Galatasaray Kulübü ve taraftarı ile arasında özel bir bağ kurulduğunu söyleyen Felipe Melo, “İlk kez Avusturya'daki kampta Galatasaray forması giydim ve taraftarın hazırlık maçında bile nasıl takımı desteklediğini hatırlıyorum. Taraftarı ve tutkusunu görünce 'Bu iyi bir başlangıç, Flamengo'daki günlerime benziyor' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Orada mükemmel bir 4 yıl geçirdim ve çok şey kazandım. Taraftar ile aramda kurulan bağı hayatımın sonuna kadar unutmayacağım” şeklinde konuştu.





Son olarak Galatasaray forması giydiği dönemde takımı çalıştıran Fatih Terim hakkında da konuşan Melo, “Roberto Mancini ve Cesare Prandelli çok iyi teknik direktörler ve takımda bana çok şey kattılar. Ancak Fatih Terim ile aramda çok özel bir bağ var, onunla baba oğul gibiyiz. Prandelli de taktiksel açıdan her zaman çok hazırlıklıdır. Fiorentina'da oynarken bana çok şey kattı. Mancini ile Galatasaray'da başarılı bir dönem geçirdik ve sonrasında burada yeniden çalışma imkanı bulduk. Ona bana Inter'de forma giyme şansı tanıdığı için teşekkür ediyorum. Inter ile geçtiğimiz sezon bitmeden 3 ay önce görüşmelere başlamıştık. Çok fazla önemli teklif aldım ama ben buraya gelmeyi tercih ettim.” açıklamasında bulundu.





#Felipe Melo
#Fatih Terim
#Futbol
8 yıl önce