|

Mircea Lucescu Zenit'le anlaştı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 'teklif yaptık, bekliyoruz' dediği Mircea Lucescu yeni takımıyla anlaşma sağladı. Dün Rusya'ya transfer görüşmesi yapmaya giden Rumen teknik adam Zenit ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Yeni Şafak
09:30 - 24/05/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 11:33 - 25/05/2016 الأربعاء
Yeni Şafak
Mircea Lucescu'nun gelecek sezon Zenit'in teknik direktörlüğünü yapması bekleniyor.
Mircea Lucescu'nun gelecek sezon Zenit'in teknik direktörlüğünü yapması bekleniyor.

Galatasaray'ın listesindeki ilk isim olan eski hocası

Lucescu

, Rus devi

Zenit

ile 3 yıllık anlaşma sağladı.



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, "Öncelikli olarak ilgileniyoruz" dediği Mircea

Lucescu

, dün uçtuğu St. Petersburg şehrinde

Zenit

yöneticileriyle masaya oturdu ve prensip anlaşmasına vardı. Romanya'da son dakika gelişmesi olarak duyurulan habere göre yılda 5 milyon Euro'dan 3 yıllık cazip sözleşmeye 'Evet' diyen 70 yaşındaki Luce'nin bugün ya da yarın anlaşmayı resmen duyurması bekleniyor.





3 yılda 15 milyon euro kazanacak


Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona eren Mircea Lucescu'nun, Zenit kulübü yetkilileri ile yaptığı görüşmede yıllık 5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladığı aktarıldı. 12 yıl görev yaptığı Shakhtar Donetsk'ten resmen ayrılan Lucescu yeni takımında 3 yılda 15 milyon Euro kazanacak.



Kriyerinin 6. takımı

2004 yılından bu yana Shaktar Donets'te görev alan Lucescu, 8 şampiyonluk kazandırdığı takımını Avrupa'nun en istikrarlı ekiplerinden biri haline getirmişti. Brescia, Inter, Galatasaray, Beşiktaş ve Shakhtar Donetsk'ta çalışan Luce, Zenit ile anlaşarak kariyerindeki 6. takıma imza atmış olacak.







.



#Mircea Lucescu
#Shakhtar Donetsk
#Galatasaray
#Zenit
٪d سنوات قبل