|

Molde-F.Bahçe maçı hangi kanalda?

Molde Fenerbahçe maçı bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertliler için zorlu bir mücadele olacak. Molde Fenerbahçe maçı öncesi zemim ve kötü hava koşulları oyuncuları korkutuyor. Peki Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Yeni Şafak
16:37 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:41 - 26/11/2015 Perşembe
Diğer

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda bu akşam Molde'yle karşılaşacak sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazandı, 88'ini kaybetti, 40 maçta da berabere kaldı. Molde Fenerbahçe maçın için heyecan dorukta. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Molde deplasmanına konuk oluyor.



Lig'de 27 puan ile liderin iki puan gerisinde olan Fenerbahçe, taraftarına Avrupa Liginde aldığı olumsuz sonuçları unutturmak istiyor. Daha önce Şükrü Saraçoğlu'nda karşılaştığı Molde'ye 3-1 kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe, bu kez bu karşılaşmanın öcünü almak için Norveç'e gidiyor. A grubunda hiç beklenmedik bir başarı elde ederek gruptan çıkma şansını yavaş yavaş garantileyen Molde, iklim koşullarını da avantaj olarak kullanacağı bu karşılaşmayı bekliyor.






Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Molde Fenerbahçe maçı 26 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.





#fenerbahçe
#molde
#trt
8 yıl önce