|

M.United'dan Mourinho'ya servet

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Manchester United, yeni sezonda transfer için dev bir bütçe belirledi.

Yeni Şafak
14:08 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:22 - 25/04/2016 Pazartesi
Diğer
Mourinho'nun, United ile anlaştığı öne sürülüyor.
Mourinho'nun, United ile anlaştığı öne sürülüyor.

Kırmızı Şeytanlar'ın sezon sonunda, aldığı yenilgilerle taraftarlar ve yönetim tarafından sık sık eleştirilen teknik adam Luis van Gaal ile yollarını ayırması kesinleşirken, ekip, her geçen gün Jose Mourinho ile daha da yakınlaşıyor.



Ülkesi Portekiz'den gelen bir habere göre, Mourinho çoktan United ile bir ön anlaşma imzaladı. Anlaşmanın bir kısmını basına sızdıran Portekiz medyası sözleşmeye göre kadroyu yenilemek istediği bilinen yeni teknik adama 300 milyon poundluk bir transfer bütçesi verecek.





İngiliz Daily Star'a göre normal şartlar altında sezon sonu açıklaması beklenen bu haber, yakın bir zamanda resmiyete kavuşacak. Manchesterlılar, önümüzdeki iki hafta içinde Portekizli teknik adamla anlaştıklarını duyuracak. Takip eden 2 hafta içinde de taraflar anlaşma imzalayarak işi resmiyete dökecek.



Fanatik'in aktardığı habere göre sezon sonu hedefi ilk 4'ün içinde bulunmak olan İngiliz takımın başkanı Ed Woodward, Mourinho'dan 300 milyon poundluk bütçe ile Avrupa kulvarında başarı getiren bir takım oluşturmasını istiyor. Bu bütçe ile Neymar, Edinson Cavani, Thomas Muller, Paul Pogba, Raphael Varane ve Portekizli'nin eski öğrencisi olan Zlatan Ibrahimovic gibi isimler alınabilinir.



Manu'nun şu anki teknik direktörü Luis van Gaal, 2014'te takımın başına geçtiğinde transferler için 250 milyon pound harcamış, ancak aldığı sonuçlarla başarısız olmuştu.




Hakeme saldıran taraftar mahkemeye sevk edildi Galatasaray'ın gözdesine ağır eleştiri Serdar Bali'den Onur Kıvrak'a tepki


#Manchester United
#Jose Mourinho
#Premier Lig
8 yıl önce