|

Mustafa Denizli'den Bursaspor açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden ayrılmasından sonra adı Bursaspor'la anılan Mustafa Denizli konuyla ilgili olarak yenisafak.com'a özel bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
15:11 - 23/01/2017 lundi
Güncelleme: 16:12 - 23/01/2017 lundi
Yeni Şafak
Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Mustafa Denizli, yenisafak.com'a yaptığı açıklamada Bursaspor'la anlaştığı iddialarını yalanladı.
Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Mustafa Denizli, yenisafak.com'a yaptığı açıklamada Bursaspor'la anlaştığı iddialarını yalanladı.

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasında sonra adı Bursaspor teknik direktörlüğü ile anılan Mustafa Denizli konuyla ilgili olarak yenisafak.com Spor Servisi'nden Mustafa Göksel'e konuştu.



İlhan Cavcav'ın cenazesi için Ankara'da bulunan Denizli, dönüş yolunda yaptığı kısa açıklamada hakkında çıkan iddiaları yalanladı.



Denizli'nin Bursaspor'la ilgili yenisafak.com Spor Servisi'ne yaptığı kısa açıklama şöyle;


  • "İlhan ağabeyin cenazesi için Ankara'daydık. Şu anda dönüş yolundayız. Sosyal medyada Bursaspor'la görüştüğüm ve anlaştığım yönünde haberler yazılıyormuş ancak benim bunlarla ilgili bir bilgim yok"


Bursaspor'un teknik direktörlük görevi için bu akşam net kararını vereceği ve kısa süre içerisinde yeni hocasını açıklayacağı öğrenildi. Yeşil beyazlılarda en güçlü adayların ise Samet Aybaba, Mehmet Özdilek ve Tayfun Korkut olduğu aktarılıyor...






#Bursaspor
#Mustafa Denizli
#Süper Lig
il y a 7 ans