|

Mustafa Denizli'den 'şampiyonluk' yorumu

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Beşiktaş'ın yaşadığı puan kayıplarının ardından ligde havlu atmadığını belirten Denizli, Galatasaray'la ilgili de dikkat çeken bir tahminde bulundu.

Yeni Şafak
12:23 - 14/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:40 - 14/10/2017 Cumartesi
Diğer
Teknik Direktör Mustafa Denizli, şu an hiçbir takımı çalıştırmıyor.
Teknik Direktör Mustafa Denizli, şu an hiçbir takımı çalıştırmıyor.

Deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili analizler yaptı.

Hürriyet'e konuşan Denizli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:

Galatasaray Konya, Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında sizce büyük puan kayıpları yaşar mı?
  • Büyük kayıplar yaşar mı yaşamaz mı, onu oynayacakları 3 maçta göreceğiz. Ben büyük kayıplar yaşayacağını zannetmiyorum. Üç maçtan en kötü 7 puan alırsa Galatasaray çok önemli bir yolun içine girer. Şampiyonluk rüzgarını arkasına alır. En azından bir rakibinden oldukça uzaklaşır. Ama üçünün de zor maç olduğunu söyleyelim.
Beşiktaş, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile kritik bir maça çıkacak. Nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?
  • Beşiktaş için öncelikle şunu da belirtelim: Eşdeğer oyuncu fazlalığının sıkıntısı yaşanıyor. Bir takımda eşdeğer oyuncuların sayısının fazla olması, hem teknik direktörün hem de futbolcuların kafasını çok meşgul eder. Beşiktaş'ın da bu sezon böyle bir sıkıntı yaşadığı bir gerçektir. Gelelim Monaco maçına. Beşiktaş, belki de grubun form durumu en düşük takımıyla oynayacak. Fakat bu 'Net şekilde kazanacak' demek mi, hayır. Ama Beşiktaş, bu lige daha çok konsantre. Monaco galibiyeti ligdeki psikolojisini de düzeltir. Ülkenin moralini de düzeltir. Monaco'ya kaybederse hiçbir şey olmaz. Kaybetmezse de yoluna çok emin şekilde devam eder. Kazanırsa da işi bitirir. Salı günü farklı bir Beşiktaş göreceğimizi düşünüyorum.
Denizli ayrıca 'Lig 8. haftada bitmez' diyerek üst üste puan kaybeden siyah-beyazlı takımın henüz şampiyonluktan uzaklaşmadığını da sözlerine ekledi.

#Mustafa Denizli
#Galatasaray
#Beşiktaş
7 yıl önce