|

Mutlu Topçu'nun yerine Tolunay Kafkas

Mutlu Topçu ile yollarını ayıran Gaziantepspor yönetiminin, daha önce kırmızı-siyahlı kulüpte görev yapan tecrübeli çalıştırıcı Tolunay Kafkas için nabız yokladığı ve bir ön görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Yeni Şafak
10:16 - 28/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:36 - 28/04/2016 Perşembe
IHA
Gaziantepspor teknik direktörülüğü için Tolunay Kafkas ismi gündemde...
Gaziantepspor teknik direktörülüğü için Tolunay Kafkas ismi gündemde...

Temmuz 2015'te Gaziantepspor'un başına geçen Mutlu Topçu'nun, kırmızı-siyahlı takımın başında geçirdiği dönem kısa sürdü.





Teknik direktör olarak anlaşmaya varıldığı 7 Temmuz 2015'te duyurulan ve 2 yıllık mukavele imzalanan Mutlu Topçu, kırmızı-siyahlı ekipte görevini 294. gününde bıraktı. Gaziantepspor'un başında özellikle ikinci yarıda sıkıntılı bir dönemden geçen Topçu, görev süresi içinde beklenen yükselişi sağlayamadı.




Kafkas'ın adı geçiyor

Gaziantepspor yönetimi, Teknik Direktör Mutlu Topçu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıktan sonra, yeni bir teknik adam bulabilmek için harekete geçti. Yönetim, bu kapsamda çeşitli isimlerle temasa geçerken, daha önce kırmızı-siyahlı kulüpte görev yapan Tolunay Kafkas'ın adı geçiyor. Şu an boşta olan Kafkas için yönetim harekete geçti. Tecrübeli teknik adam için yönetimin nabız yokladığı ve bir ön görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.






#Tolunay Kafkas
#Mutlu Topçu
#Gaziantepspor
8 yıl önce