|

Nani'nin transferi için resmi açıklama

İspanyol ekibi Valencia'nın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Luis Nani için sıcak bir açıklama geldi. Valencia'nın Nani transferini gerçekleştirebilmesi için 1 Temmuz tarihine kadar 8.5 milyon euroyu peşin olarak Fenerbahçe'ye ödemesi gerekirken, sarı-lacivertli takımın asbaşkanlarından Ömer Temelli, anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
15:22 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:31 - 30/06/2016 Perşembe
Diğer
Luis Nani'nin Valencia'ya transferinin tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.
Luis Nani'nin Valencia'ya transferinin tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü asbaşkanlarından Ömer Temelli, Nani'nin transferi için Valencia ile yapılacak anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.



Portekizli yıldızın transferinin henüz kesin olarak gerçekleşmediğini ancak Nani'nin yeni rotasının büyük ihtimalle Valencia olacağını doğrulayan Ömer Temelli, Sporx'te yer alan habere göre; "Luis Nani henüz kesin olarak ayrılmadı ama transfer gerçekleşebilir. Perşembe günü bu konuyu tekrar konuşacağız, bir karar vermek zorundayız. İşlemler tam olarak bitmedi" dedi.


  • 29 yaşındaki Luís Carlos Almeida da Cunha, geçen sezon Manchester United'den 6 milyon euro bedelle transfer edilmişti. Nani, sarı lacivertli takımda 47 maça çıkarken 12 gol atıp 13 asist yaptı

#Nani
#Valencia
#Fenerbahçe
#Ömer Temelli
8 yıl önce