|

"Ne olursa olsun iyi futbol oynamak istiyoruz"

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası yarı final maçında yarın Bursa'da Fransa ile karşılaşacak Gana'nın teknik direktörü Sallas Tetteh, maçta ne olursa olsun iyi futbol oynayarak sonuca gitmek istediklerini söyledi.

Aa
00:00 - 9/07/2013 Salı
Güncelleme: 15:09 - 9/07/2013 Salı
Yeni Şafak
"Ne olursa olsun iyi futbol oynamak istiyoruz"
"Ne olursa olsun iyi futbol oynamak istiyoruz"

Tetteh, maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Fransa'nın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve yarın akşamki maçta işlerinin kolay olmayacağını belirtti.

Maçta 3 önemli oyuncusundan yararlanamayacağının anımsatılması üzerine Tetteh, "Bizim kadromuzdaki tüm oyuncular kıymetli ve biz onların kıymetlerini biliyoruz. Kadrodaki oyuncular bu maçlarda oynayacak kapasiteleri olduğu için kadroya çağrıldılar. Onlar da sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklardır" diye konuştu.

Tetteh, "Yarın akşamki maçta kontrollü mü oynayacaksınız yoksa sonuca gitmek için atak futbol mu tercih edeceksiniz?" sorusuna, "Şu an bu plan ve programımdan bahsedemem. Bunu yarın sahada göreceksiniz. Ama öncelikli hedef elbette güzel futbol oynamak. Ne olursa olsun iyi futbol oynamak ve sonuca gitmek istiyoruz" yanıtını verdi.

11 yıl önce