|

Neslihan Demir Galatasaray'da

Voleybolun tecrübeli isimlerinden Neslihan Demir Güler, Galatasaray'la anlaşma sağladı.

Yeni Şafak
09:10 - 17/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 17/05/2017 Çarşamba
AA
Eczacıbaşı'nın tecrübeli ismi Galatasaray'a transfer oldu.
Eczacıbaşı'nın tecrübeli ismi Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, sezonu Eczacıbaşı VitrA'da tamamlayan milli oyuncu Neslihan Demir Güler'i kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Türk kadın voleybolunun son dönemdeki en büyük yıldızlarından Neslihan Demir Güler, Galatasaray'da" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, tecrübeli oyuncuya sarı-kırmızılı forma altında başarı dileğinde bulunulurken, Neslihan'ın Eskişehir DSİ'de başladığı profesyonel kariyerinde Yeşilyurt, VakıfBank, Tenerife ve Eczacıbaşı VitrA formaları ile 12 kupa kazandığı aktarıldı.

Neslihan'dan Eczacıbaşı'ya veda

Eski takımı Eczacıbaşı VitrA'ya veda eden Neslihan, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:

  • "Böylelikle genç arkadaşlarım daha fazla forma şansı bulacak ve inanıyorum ki, bu şansı bulduklarında voleybol dünyası yeni yıldızlar kazanacak. Onların başarılarına şahit olmak da, benim için büyük bir mutluluk kaynağı olacak. Dünyanın en saygın ve en başarılı kulüplerinden birinde yedi sezon forma giymek, kaptanlığını yapmak ve bu forma altında Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu kupalarını kaldırmak, kariyerimdeki en unutulmaz anlardı. Eczacıbaşı VitrA yöneticilerine ve tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."


#Galatasaray
#Neslihan Demir Güler
7 yıl önce