|

Nouma'dan Van Persie yorumu

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Van Persie'nin yaptığı hareketler akıllara Pascal Nouma'nın yıllar önce ve 7 ay ceza almasıyla sonuçlanan olayı hatırlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nouma, "TFF aynı cezayı Van Persie'ye de vermeli'' dedi.

Yeni Şafak
13:55 - 6/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:29 - 6/02/2017 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nouma, kendisine verilen 7 aylık cezanın aynısının Van Persei'ye de verilmesi gerektiğini savundu.
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nouma, kendisine verilen 7 aylık cezanın aynısının Van Persei'ye de verilmesi gerektiğini savundu.

Beşiktaş'ın sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek kupaya veda ettiği maça Van Persie'nin yaptığı hareketler damga vurdu.



Mücadelede Tosic ile yaşadığı pozisyon sonrası yaptığı hareketlerle büyük tepki toplayan Hollandalı golcü ayrıca tribünlere yaptığı dil hareketiyle siyah-beyazlı taraftarları adeta çileden çıkardı.



Van Persie'nin yaptığı bu hareketler akıllara Pascal Nouma'nın yıllar önce yaptığı ve 7 ay ceza almasıyla sonuçlanan olayı akıllara getirdi.







Konuyla ilgili Haber1903'e konuşan Pascal Nouma şunları söyledi;



"Van Persie'ye de aynı cezayı vermeliler"

  • "Dün maçı işlerimden dolayı, İstanbul dışında seyrettim. Van Persie maçın başından beri farklı şeyleri kovaladı durdu. Sonuçta kendi çapında başarılı oldu.
  • Maçtan sonra telefonum susmadı, Van Persie bir hareket yapmış ve hatta diliyle de bir şeyler yapmış. Herkes benim fikrimi soruyor. Önce şunu belirtmek isterim, ben hiçbir sporcunun benim aldığım 7 aylık ceza gibi bir cezayı almasını istemem, benim futbol hayatımı bitirdiler.
  • İki hareket arasında hiçbir fark yok. Eğer bu düzen renkler için farklı çalışıyorsa, ya Van Persie'ye de aynı cezayı verirler ya da TFF ve Yıldırım Demirören, benden özür diler. Beni linç etmişlerdi"
#Pascal Nouma
#Beşiktaş
#Van Persie
#Fenerbahçe
7 yıl önce