|

Nuri Şahin gözyaşlarını zor tuttu

Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, Monaco maçı sonrası takım otobüsüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili duygu dolu açıklamalarda bulundu. "Terör buraya hep uzaktı ama dün akşam itibarıyla terörün ne olduğunu anladık" diyen milli futbolcunun gözyaşlarını zor tuttuğu görüldü.

Yeni Şafak
09:03 - 13/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:41 - 13/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Nuri Şahin maç sonu duygu yüklü bir açıklama yaptı.
Nuri Şahin maç sonu duygu yüklü bir açıklama yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund, evinde Monaco'ya 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında forma giyen Dortmund'un Türk futbolcularından Nuri Şahin maç sonu takım otobüslerine yapılan terör saldırısı hakkında açıklamada bulundu.

Konuşurken gözyaşlarını zor tuttuğu görülen milli futbolcunun açıklamaları şöyle;

  • "Doğru kelimeleri bulmak çok zor. Terör buraya hep uzaktı ama dün akşam itibarıyla terörün ne olduğunu anladık. Sahaya gelen kadar futbolu düşünmedim. Ne olduğunu aslında eve geldiğimde, eşim ve oğlunun kapı önünde beni beklediğini görünce anladım. Onların yüz ifadelerini unutamıyorum. Bu olay hakkında konuşmak bile zorluyor beni. Futbolun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Hepimiz futbolu seviyoruz ve onun sayesinde iyi paralar kazanıp ayrıcalıklı bir hayat yaşıyoruz. Ama biz de insanız. Ve bu hayatta futboldan çok önemli şeyler daha var."


#Nuri Şahin
#Borussia Dortmund
7 yıl önce