|

Olympique Lyon-Beşiktaş maçına büyük ilgi

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon ile Fransa'da oynayacağı mücadelenin biletlerinin satışa sunulur sunulmaz tükendiği belirtildi. Taraftarların, biletlerin çoğunu Beşiktaşlıların aldığı yönündeki tepkisi üzerine açıklama yapan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas her şeyin kontrol altında olduğunu söylese de Lyon'luları ikna edemedi.

Yeni Şafak
12:43 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 19:49 - 24/03/2017 Cuma
Fransa'da ve çevre ülkelerde yaşayan Türklerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Fransa'da ve çevre ülkelerde yaşayan Türklerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde oynanacak olan Olympique Lyon-Beşiktaş maçının biletlerinin, satışa sunulur sunulmaz yoğun ilgi gördüğü ve tükendiği belirtildi.



Biletlerin Fransa ve komşu ülkelerde oturan gurbetçi futbolseverler tarafından satın alınması Lyon idarecilerinin kafasını karıştırdı. Durumu fark ettikten sonra bilet satışlarını sadece kombine kart sahibi Lyon taraftarına çeviren Fransız kulübü yönetiminin, "Her iki maçında deplasman atmosferinde geçmemesi" için başvuru yaptığı belirtiliyor.



Lyon'lu taraftarların 'Truva' korkusu

Bu arada Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçı biletleri için belirlenen yerler dışında yurt dışından satın alma imkanı bulunmamaktadır. Her şey kontrol altında" ifadelerini kullansa da Lyon'lu taraftarlar maçta Beşiktaşlıların yoğun olacağını bildirip, başkana tepki gösterdiler.














#Beşiktaş
#Lyon
7 yıl önce