|

Onur Kıvrak sakat sakat oynadığını açıkladı

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, Alanyaspor'a 4-3 yenildikleri maç ve bordo mavililerde yaşananlarla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
18:40 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 18:55 - 26/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor Kalecisi Onur Recep Kıvrak, bugün düzenlenen idmandan önce açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kalecisi Onur Recep Kıvrak, bugün düzenlenen idmandan önce açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, bordo mavililerin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Forma giyememesiyle ilgili iddialara cevap veren Onur Kıvrak geçen sezon ki Galatasaray maçından bu yana bağlarında yırtık olduğunu söyledi.

Kendileri için yazılanlara tepki gösteren Onur Kıvrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;
  • "Benim burada 10 yılım geçti. Bir sakatlığım var. Herkesin bildiği bir sakatlık. Bir yırtık. İstememe rağmen oynayamadım. Bir oynamadım. Yok alacakları var. Para beğenmiyor vs. söylentiler çıktı. Ben yıllardır para konuşmadım. Alacaklarım olabilir. Bu kulübümle benim aramdadır. Trabzon'da kimsenin parası kalmaz. Her şeyimi Trabzon sayesinde kazandım. Değerlerimiz üzerinden gündem yaratmak, onları yıpratmak kimsenin işine gelmez. Bunları söylemek istemiyordum ama söylemek zorundayım. Geçen sezon oynanan Galatasaray maçından sonra kontrole gittim. Bağımın koptuğu söylendi. O zaman ameliyat olsaydım yattığım yerden para kazanacaktım. Ama olmadım hala bağlarım kopuk şekilde oynuyorum. Bu yüzden 2 idman yapmak zorunda kalıyorum."


#Trabzonspor
#Onur Kıvrak
7 yıl önce