|

Onur'dan sürpriz çıkış

Trabzonspor'un kadro dışı bırakılan kaptanı Onur Kıvrak, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadıkları tartışma sonrası ilk kez konuştu. Tecrübeli oyuncu camiadan özür diledi.

Yeni Şafak
17:17 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 17:36 - 31/07/2015 Cuma
Diğer

Yaşanan krizin merkezinde bulunan kaptan Onur Kıvrak yazılı bir açıklama ile özür diledi. Onur, 'Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönemde' yanlış anlaşıldığını belirtti. Dün basına yansıyan haberlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun krizde, Süleyman Hurma ve Şota tarafında yer aldığı ve Onur'un takımda kalması için özür dilemesini beklediği yazılmıştı.



Onur'un açıklaması şu şekilde:








Bilindiği üzere Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak geçtiğimiz günlerde Makedonya kampında Sportif Direktör Süleyman Hurma ile girdiği tartışma sonrası kadro dışı bırakılmış ve Türkiye'ye gönderilmişti.



Taraftara da mesaj gönderdi

Onur Kıvrak İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce Trabzonspor taraftarınca karşılanmış burada kısa açıklamalar yapmıştı.


Bordo-mavi.net'te yer alan habere göre, Onur, bugün kendisine Whatsapp üzerinden ulaşan bordo-mavili taraftara açıklamalarda bulundu.



İşte Onur Kıvrak'ın bordo-mavili taraftarlara gönderdiği o mesajlar;



'Formaya zarar vermedim'

"Benim için hayatta her zaman önce Trabzonspor'dur. Kulübüme en son ben zarar veririm. 9 yıldır namusum gibi bu şerefli formayı taşıyorum. Sizden ricam ve isteğim, sakin olalım. Sonuç olarak Trabzonspor zarar görüyor. Bırakın hakkımda yalan yanlış şeyler söylesinler, yazsınlar önemli değil. Ben susarım ama şunu bilmenizi isterim, asla ve asla bu şerefli formaya zarar vermedim.



'Gemiyi en son ben terk edeceğim'

Bizler gideriz, kalırız önemli değil. Ben Trabzon'da doğmamış olabilirim ama sonuna kadar Trabzonsporluyum ve öyle kalacağım. Maçımız var, takımımızı destekleyelim. Söylediğim gibi benim için gerçek tertemiz armamdır. Bu gemiyi de ya en son ben terk edeceğim, ya gemiyle birlikte batacağım.



Allah nasip ederse Trabzon'a geleceğim ama kimseye laf söylemeyelim, insanlara laf şansı vermeyelim, gülmesinler bize. Kulübümüze sahip çıkalım. Son olarak şunu söyleyeyim, Trabzonspor için kötülenmeye razıyım. Yeter ki kulübüm zarar görmesin, tek isteğim bu. Büyüklerime saygılarımı, küçüklerime sevgilerimi sunarım. Sizleri seviyorum."


#onur kıvrak
#trabzonspor
#özür
#süleyman hurma
9 yıl önce