|

Orduspor'da Fornezzi şoku!

Orduspor'lu yıldız oyuncu sezonu kapattı...

Cihan
00:00 - 28/04/2013 Pazar
Güncelleme: 12:40 - 28/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
Orduspor'da Fornezzi şoku!
Orduspor'da Fornezzi şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında dün deplasmanda Beşiktaş'a 2 - 0 yenilerek düşme potasında kalan Orduspor'a bir üzücü haber de kaleci Fornezzi'den geldi.

Maçta yaşanan bir ikili mücadelede göğsüne aldığı darbe ile yerde kalan Fornezzi'nin kaburga kemiğinin kırıldığı ve dalağına zarar verdiği belirtildi. Başarılı file bekçisinin dün gece geç saatlerde Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi''nde ameliyat olduğu açıklandı.

Hastaneden yapılan açıklamada, "Orduspor Futbol Takımı''nın kalecisi Saso Fornezzi, dün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi''nde dalak ameliyatı oldu." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş ile Orduspor arasında oynanan maç sırasında aldığı darbe sonucu bir süre yerde kalan ve sahadaki ilk müdahale sonrası oyuna devam eden Fornezzi, maç sonrasında yapılan muayenede tansiyonunun düştüğü ve nefes almada problem çektiği tespit edildi. Ambulansla Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ne getirilen Fornezzi''ye yapılan muayene ve tomografi incelemelerinin ardından dalak rüptürü teşhisi kondu.

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Melih Paksoy tarafından acilen ameliyata alınan Fornezzi'ye kanama kontrolü ve splenektomi uygulandı. Başarılı geçen ameliyatın ardından Fornezzi'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ameliyat sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaşlı futbolculardan Mustafa Pektemek ve Emre Özkan Fornezzi'yi ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı."

11 yıl önce