|

Özbek: Messi ve Neymar'ı alabilriz

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Lukas Podolski transferi sonrası, 'Dünya devi Almanya ve Hollanda'nın 10 numaralı futbolcuları Galatasaray'da oynayacak. Geriye Messi ve Neymar kalıyor. Belki önümüzdeki günlerde onlarda Galatasaray'ın 10 numaraları olabilir' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
13:37 - 6/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:56 - 6/07/2015 Pazartesi
Diğer

Lukas Podolski transferi sonrası Dursun Özbek, 'Messi ve Neymar'a belki önümüzdeki günlerde onlarda Galatasaray forması giyidirebiliriz' dedi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek GS TV'ye çarpıcı açıklamarda bulundu.


Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:



Messi ve Neymar...

Podolski Galatasaray'a yakışan bir oyuncudur. Onu çok önceden de izliyorduk. Dünya devi Almanya ve Hollanda'nın 10 numaraları bizde... Geriye iki ülke kalıyor. Belki de ilerleyen günlerde Brezilya ve Arjantin'in 10 numaraları Messi ve Neymar'ı da bu forma altında görebiliriz.



'Artık yaşlı bir takımız'

"Biz her önümüze geleni transfer etmeyeceğiz" dedik, bu da tenkit ediliyor. Çok transfer yapıyoruz onlar da eleştiriliyor. Ama biz transferde dikkatli davranıyoruz. Türkiye ve Avrupa'da bizi başarıya ulaştıracak oyuncuları alacağız. Takımımız artık yaşlandı. Yaşlı bir omurgaya sahibiz. Genç oyuncuları da kadromuza katacağız."



'Sneijder kalacak'

Sneijder, dünyaca ünlü bir yıldız. Hollanda'nın 10 numarası. Biz onu bıakmayı hiç düşünmedik. Onun futbolu Galatasaray'da bırakmasını istiyoruz. Sneijder de burada olmaktan memnun. O bizim 10 numaramız olmaya devam edecek.



'Kardeşim Mehmet Özbek'i Florya Tesisleri'nin sorumlusu yaptım'

Mehmet Özbek benim kardeşim. Onun Galatasaray'da ne görev yaptığının sorulması normal. Galatasaray'a hizmet etmek zaten bizim ailemizin bir geleneği. O da görev almaktan memnun oldu, onur duydu. Mehmet Özbek de ben görevi devrettikten sonra kardeşime tüm işleri emanet ettim. Geçen dönemde ben Florya'ya fazla gidemiyordum. Çünkü oradan sorumlu birçok isim vardı. Ama gitmeye başlayınca bazı eksikleri gördüm. Hiç yenilenmemiş. A takımının çalıştığı yer bile yakışmıyor. Ben de bunları fotoğrafladım ve genel kurula götürdüm. Mehmet Özbek'i de Florya'daki tesislerin yenilenmesinden sorumlu tuttum.






#dursun özbek
#messi
#neymar
#transfer
#galatasaray
9 yıl önce