|

Pereira: Başarısız değilim

Fenerbahçe futbol takımı teknik direktörü Vitor Pereira Başakşehir mağlubieyeti sonrası konuştu. Portekizli teknik adam; 'Kupada finale yükseldik, Braga'ya nasıl elendiğimizi herkes gördü. Yeni kurulan bir takım için lig ikinciliği başarısızlık değil' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
08:23 - 11/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:20 - 11/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Vitor Pereira, Süper Lig'de 32 maçta 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
Vitor Pereira, Süper Lig'de 32 maçta 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kendini başarılı olarak görüyor. Ligde kaçan şampiyonluğa karşın Portekizli teknik adam, “Kupada finale yükseldik, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'ya karşı nasıl elendiğimizi herkes gördü. Sezon başında çok sayıda yeni oyuncunun yer aldığı bir kadroyla lige başladık, farklı kültürlerde farklı dilleri konuşan oyuncular. Şampiyon olmak isterdik ama yeni kurulan bir takım için lig ikinciliği başarısızlık değil" dedi. Pereira, devre arasında yönetimden orta sahaya ve forvete transfer istediğini dile getirirken, “Sow'un gidişi tüm planımı bozdu. Onun yerini dolduramadık. Devre arasında orta sahaya transfer yapılmasını istedim, ama yapılamadı. Elimdeki kadroyu en verimli şekilde kullandım" diye konuştu.



Portekiz ligi takımlarından Porto, Fenerbahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanan Vitor Pereira'yı yeniden takımın başına getirmek istiyor. Portekiz ekibi, kulübe 2 lig ve 2 Süper Kupa zaferi yaşatan eski teknik direktörleriyle temasa geçti. Portekizli teknik adamın da Porto'nun teklifine sıcak baktığı ve sezon sonunda yönetimle masaya oturarak sözleşmesini feshedeceği öğrenildi. Portekiz basını da Porto'nun Pereira'yı istediğini yazdı. Porto taraftarları da Pereira'yı yeniden takımın başında görmek istiyor.






#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
#Porto
8 yıl önce