|

Pişman ettirdi

Antalyaspor karşısında attığı iki golle Fenerbahçe'yi zafere taşıyan Nani İngiltere'de günün adamı olurken Portekizli hakkında ilginç yorumlar yapıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 1/09/2015 Salı
Güncelleme: 09:25 - 1/09/2015 Salı
Yeni Şafak

Süper Lig'de Antalyaspor karşısında kaydettiği iki golle maçın kahramanı olan, özellikle 90+7. dakikada attığı müthiş frikik golüyle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Luis Nani, İngilizleri pişman ettirmeye başladı. Yaz transfer döneminde İngiliz kulübü Manchester United'dan 6 milyon euro'ya transfer edilen Portekizli yıldızın golü, İngiliz medyasında en çok izlenen videolar arasına girerken, İngiliz basını da Nani'nin performansını Louis van Gaal üzerinden sayfalarına taşıdı.



Nani'nin takımdan gönderilmesini isteyen teknik direktör Louis van Gaal, yıldız futbolcunun performansı sonrası eleştiri oklarının hedefi olurken, gazeteler “Nani attığı gollerle van Gaal'i adeta pişman etti, yerin dibine soktu" ifadesiyle Hollandalı teknik adamın transfer tercihlerini eleştirdi.





İngiliz basını, “van Persie, Fenerbahçe'ye ısınıyor; Nani ise kalitesi ise Türkiye liginde konuşulmaya başlandı. Falcao, bu hafta Chelsea'de gol attı; Di Maria ilk maçında PSG'de muazzam bir asist yaptı. Rooney ise 4 Nisan'dan bu yana gol atamıyor ve United, ligin en az gol atan 7 takımından biri" diyerek Louis van Gaal'i topa tuttu.



'Penaltı verilseydi...'

Kadıköy'de gecenin adamı Luis Nani, Antalyaspor karşısında çalınmayan penaltısına tepki gösterdi. İkinci yarıda ceza sahası içinde kendisine yapılan hareketin net penaltı olduğunu kaydeden Portekizli yıldız, “O pozisyonda topu önüme almıştım. Rakip arkadan kontrolsüz bir harekette bulundu, ayağıma da bastı. Net bir penaltıydı ama maalesef hakem çalmadı. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Hakem penaltıyı verseydi maç bu kadar zora girmezdi. Maçı daha önce bitirebilirdik" ifadelerini kullandı.



Pereira: Ruhunuzu sahaya koydunuz

Antalyaspor maçı galibiyetini saha kenarında top toplayıcı çocuğa sıkı sıkı sarılarak kutlayan F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç bitiminde soyunma odasında da aynı sevgiyi oyuncularına gösterdi. Takımı tek tek kutlayan Portekizli teknik adam, oyuncularına yaptığı konuşmada “Üst üste maçlar oynadınız, yorgun olmanı za rağmen kazanma ruhunuzu sahaya koydunuz. Maçın son düdüğüne kadar savaştınız. Ama orta alanda görev ve alan paylaşımı konusunda sorunlaryaşıyoruz. Bunu beraber çalışarak çözeceğiz. Önemli olan mücadeleniz, kazanma hırsınız ve sahaya verdiğiniz enerjidir. Sahada güçlü kalmayı başardınız. Bu oyunumuzu sürdürmemiz halinde yarıştığımız tüm kulvarlarda hedeflerimize ulaşırız" ifadelerini kullandı.


#nani
#Luis Nani
#Antalyaspor
#fenerbahçe
9 yıl önce