|

Podolski de Antalya'da!

Galatasaray'ın transfer listesindeki Lukas Podolski, Antalya'ya geldi. Alman futbolcu, şu sıralar adı Eto'o ve Ronaldinho ile anlaşan Antalyaspor'un kentinde hem tatil yapıp hem de Sarı-Kırmızılı takımla transfer görüşmesinde bulunacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/06/2015 Salı
Güncelleme: 14:04 - 30/06/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray, kadrosuna katmak için uğraştığı Lukas Podolski transferinde sona yaklaştı. Tatil için ailesiyle birlikte Antalya'ya gelen Alman oyuncunun burada hem tatilini yapıp hem de Galatasaray'la son görüşmelerini gerçekleştirmesi ve imza atarak ülkesine dönmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, Podolski'ye yıllık 3,5 milyon Euro verecek. Alman futbolcunun sözleşmesinde ayrıca başarı bonusları da bulunacak. Oyuncu ile anlaşmak üzere olan G.Saray, kulübü Arsenal ile 3 milyon Euro'ya el sıkıştı. Avusturya kampına yetiştirilmesi planlanan Podolski'nin transferinin en kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.



Konuştukça fiyatı artıyor


G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İzmir'de katıldığı bir organizasyonda transferde ağır kaldıkları yönünde çıkan eleştirilere yanıt verdi; istedikleri oyuncuların dillendirilmesi konusunda da dert yandı. "Herkes, hep bir yıldız oyuncu transferi diye tutturuyor" diyen genç teknik adam, "Biz sağlam gideceğiz, hiç kimse merak etmesin. Bizim yıldızlarımız bize yeter. Alacağımız yıldızlar da olacak. Futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Podolski de bunlardan biri. Konuştukça, başka kulüpler devreye giriyor, girince de fiyatlar artıyor. Makul fiyatlar içinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.



Evlad-ı Fatihan Beratı aldı


İzmir'de bulunan Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu'nun (ULUBALDEF) etkinliğine katılan, kendisi de bir göçmen oğlu olan Hamza Hamzaoğlu'na G.Saray ile kazandığı iki kupa nedeniyle "Evlad-ı Fatihan Beratı" verildi.



Maxi Pereira Gökhan İnler


İtalyan La Gazzetta dello Sport'a göre Imbula'yı Porto'ya kaptıran Inter, rotayı tekrar Melo'ya çevirdi.


İtalyan Mediaset, G.Saray'ın Melo'nun yerine Gökhan İnler'i almayı düşündüğünü yazdı.


Sağ beke takviye düşünen sarı-kırmızılılarda Benfica'nın sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen Maxi Pereira, listeye eklendi.











#Galatasaray
#Lukas Podolski
#Hamzaoğlu
9 yıl önce