|

Rabotnicki-Trabzonspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında bugün Makedonya'nın Rabotnicki takımına konuk olacak.

Yeni Şafak
17:03 - 30/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:59 - 30/07/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Üsküp'teki Nacionalna Arena Filip II Makedonski Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Polonyalı Pawel Gil düdük çalacak. Mücadele

TRT 1

'den naklen yayımlanacak.



Bordo-mavili ekipte kadro dışı bırakıldıktan sonra kamptan ayrılan Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra , sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Mbia ve Deniz Yılmaz bu önemli müsabakada forma giyemeyecek. Almanya kampının ardından takımla Makedonya'ya gelen ancak UEFA listesinde adları bulunmayan Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve kaleci Yavuz Aygün de kadroda yer alamayacak.



Mbia yok

Orta alanda Mbia, Mehmet Ekici, Soner Aydoğdu gibi isimlerin yokluğunda, büyük ihtimalle belindeki sakatlığı büyük oranda düzelen Özer Hurmacı forma giyecek.



Muhtemel 11

Trabzonspor'un yarınki maçta Rabotnicki maçında İbrahim Demir, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant, Medjani, Aytaç Kara, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.




Avrupa'da 124. maç

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 124. maçına çıkacak.


Bordo-mavililer, geride kalan 123 maçta 48 galibiyet ve 31 beraberlik aldı, 44 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 161 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde de 164 gol gördü.



Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 75, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.




#Rabotnicki-Trabzonspor maçı hangi kanalda saat kaç
#UEFA Avrupa Ligi
#Canlı Anlatım
#Maç Özeti
9 yıl önce