|

Real Madrid sonunda kazandı

Real Madrid, sezon öncesi hazırlık maçlarında üst üste aldığı üç maçlık yenilgi serisini Cadiz engelini 3-1 aşarak sonlandırdı.

İha
00:00 - 17/08/2007 Cuma
Güncelleme: 12:24 - 17/08/2007 Cuma
Yeni Şafak
Real Madrid sonunda kazandı
Real Madrid sonunda kazandı

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Oynadığı son üç hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremeyen Real Madrid, Carranza Kupası yarı final maçında karşılaştığı Cadiz'i 3-1 yenerek yenilgi serisine son verdi. Karşılaşmanın 12. dakikasında Javier Saviola'nın ceza sahası içerisinde yerde kalmasıyla kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Roberto Soldado, Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla noktalanırken, 60. dakikada sahneye çıkan Cadiz'li Enrique, çektiği sert şutla takımına beraberliği getirdi. 74. dakikada Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Ruud van Nistelrooy, kullanılan bir korner atışında kafayla topu Cadiz ağlarına göndererek takımını bir kez daha öne geçirdi. Mücadeledeki son gol ise ikinci uzatma dakikalarında Real Madrid'li Javier Balboa'dan geldi ve Real, Cadiz engelini 3-1'le aştı. Real Madrid'in Malili orta saha oyuncusu Mahamadou Diarra, Cadiz'li Enrique'yle yaşadığı tartışmanın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Sezon öncesi Cadiz'de düzenlenen ve önemli futbol turnuvalarından birisi olan Carranza Kupası, 50 yıldan fazla süredir yapılıyor.

17 yıl önce