|

Rıdvan Dilmen: Aykut Kocaman yolun sonunda

Süper Lig’in 11. Haftasında Osmanlıspor’la karşılaşan Fenerbahçe, son dakikada yediği golle Ankara’dan 1 puanla döndü. Mücadele sonrası Aykut Kocaman’ı eleştiren Rıdvan Dilmen, ‘Aykut Kocaman yarın çıkıp istifa etse, kulüp kabul etse ne olacak? Hani cehennem donana kadardı?’ ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:42 - 4/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:46 - 4/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, canlı yayında yaptığı açıklamalarla Aykut Kocaman'ın istifa etmesi gerektiği imasında bulundu.
Rıdvan Dilmen, canlı yayında yaptığı açıklamalarla Aykut Kocaman'ın istifa etmesi gerektiği imasında bulundu.

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı sonrası mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen’in konuşmasından öne çıkanlar:

  • Fenerbahçe'nin 3 maçta, kayıp 6 puanı var. Galatasaray maçını kazanması gerekiyordu, berabere kaldılar, meşale yaktılar. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'lular, bana anlat anlat heyecanlı oluyor diyordur. Fenerbahçeliler 'Bizim takım bu maçı nasıl bitirecek arkadaş?' diyorlar. Janssen çok yıpratıcı santafor! Ya golcü gelsin. Lucescu İsmail diyor, Aykut Kocaman Hasan Ali diyor. Lucescu da teknik adam, Aykut hoca da. Birinden biri yanlış görüyor. Aykut Kocaman yarın çıkıp istifa etse, kulüp kabul etse ne olacak? Hani cehennem donana kadardı? Fenerbahçe taraftarı Türkiye'nin en vefalı taraftarıdır ama artık bu takımın maçına gitmez! Herkes sınıfta kalmıştır. Şapkalarını önüne koyacaklar, bu işi bitirecekler. Olmadı maalesef. 2011'de bir yere kadar. Artık kredisi biter Kocaman'ın.
  • Yolun sonu
  • Fenerbahçeliler şunu görüyor, 'Bizim takım bu maçı nasıl bitirecek arkadaş?' diyorlar. Belki de Aykut Hoca evine gidecek, yutkunacak, başkanla görüşecek ve görevini bırakacak. Ne karar verirler bilmem ama yolun sonu.

#Fenerbahçe
#Osmanlıspor
6 yıl önce