|

Rıdvan Dilmen: Yerinde olsam Beşiktaş'tan ayrılırım

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı mağlup ettiği maçın ardından siyah-beyazlı takımda forma şansı bulamayan Gökhan İnler ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Yeni Şafak
10:03 - 21/05/2017 Pazar
Güncelleme: 10:38 - 21/05/2017 Pazar
Diğer
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş-Kasımpaşa maçını değerlendirdi.
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş-Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlılarda forma şansı bulamayan Gökhan İnler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dilmen "Gökhan'ın yerinde olsam takımdan ayrılmak isterim" dedi.

NTV Spor yorumcusu Dilmen'in Beşiktaş-Kasımpaşa maçı sonrasında yaptığı açıklamalar şöyle;

"Atiba'sız kontra atak takımı gibi oldu"
  • "Beşiktaş, Atiba'nın çok formda olduğu dönemdeki gibi değil. Biraz gevşediler. Biraz yük bindi ve mesafe uzadı. Beşiktaş biraz daha kontra atak takımı gibi oldu. Beşiktaş, Atiba'nın olduğu dönem rakibi oraya yaslıyordu. Yorgun olabilir ama mutlaka görmesi gereken bir konu. Demek ki bu insan dediler. Makina değil."
"Fikret Bey 2-3 oyuncu alacaklarını söyledi"
  • "Tolgay ve Oğuzhan uzun süre götüremeyebilir. Gökhan'a da hoca çok güvenmiyor bunu görebiliyoruz. Fikret Bey'i gördüm kahve içtik. 2-3 oyuncu alıp takımı korumaya çalışıyoruz mesajı verdi. Alınacak oyuncuları ben sormam zaten o konulara girmem. Atiba yerine bir isim daha düşünülebilir. "
"Gökhan olsam ayrılırım, Tolgay olsam kalırım"
  • "Beşiktaş 34 lig maçı, minimum 8 kupa maçı ayrıca sert Şampiyonlar Ligi maçları olacak. Böyle takımlarda yedek oyuncu durumu olmamalı. Tolgay yedek gibi düşünmemeli kendisini. Gökhan İnler olsam ben takımdan ayrılmak isterim ama Tolgay olsam ayrılmam. Zaman zaman oynuyorsun, büyük takımda da oynuyorsun. Tolgay oynadı ama kimse neden Tolgay oynuyor diyen oldu mu? Hayır. İyi bir orta saha oyuncusu."


#Rıdvan Dilmen
#Beşiktaş
#Gökhan İnler
7 yıl önce