|

Riekerink basın toplantısında konuştu

Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maç öncesi basının karşısına geçen Jan Olde Riekerink birçok konuda açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
15:30 - 27/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:51 - 27/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligdeki şampiyonluk yarışının sonuna kadar devam edeceğini söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligdeki şampiyonluk yarışının sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Galatasaray'ın cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı öncesi, teknik direktör Jan Olde Riekerink Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde basın toplantı gerçekleştirdi.



Hollandalı teknik direktörün açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:


  • "Sigthorsson
    bir hafta sonra çalışmalara başlıyor"
  • "Kolbeinn'den başlayalım. Yeni bir takıma geliyor ama sakatlıktan dolayı en çok kendisi üzülüyor. En iyi şekilde geri dönüş sürecinde sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor. Kolbeinn bir hafta sonra saha çalışmalarına başlıyor. Transfer konusunda scout ekibimizle, yönetimle, teknik ekibimizle sürekli konuşuyoruz. Bu çalışmalar sürekli konuşuluyor. Hem Chedjou hem de Sneijder ile ilgili teklif geldiğine dair benim kulağıma hiçbir şey gelmedi."
  • "Sneijder'in Eren'le problemi sakatlıktan kalan bir şey"
  • Wesley ile ilgili yapılan yorumlara katılmıyorum. Gol atmıyor olabilir ama çok sayıda pozisyon yakalıyor. O pozisyonları yakalıyorsanız bazı şeyleri doğru yapıyorsunuz demektir. Futbolcunun bazen her vurduğu gol olur bazen de çok denemesine rağmen olmaz. Önemli olan o şansları yakalayabilmek, o zamanlarda oralarda olabilmek. Eren ile bir uyum problemi olduğunu da sakatlıktan kalan bir şey olduğunu düşünüyorum."
  • "Fenerbahçe'nin geri dönüş yapacağını söylemiştim"
  • "Türkiye Ligi mücadele gücü yüksek bir lig. Bunu alınan skorlarda görebiliyorsunuz. Maksimum 1-2 farklar var. Diğer liglerde 5-6 fark bile olabiliyor. Takımlar olgun ve kompakt bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Bu genç oyuncular için de kendilerini geliştirmek için olumlu. Bizde Sinan ve Bruma için de durum böyle. Türkiye'de galip gelmek, gol atmak kolay değil. Dominantız ama gol atılan bölgede o kadar rahat olamayabiliyorsunuz. Bu da rakibin size yarattığı zorluktan kaynaklanıyor. Enteresan skorlar çıkıyor. Her an her şey olabiliyor. Şu andaki durumu değerlendirirsek; Başakşehir tebriği hak ediyor, haftaya onlarla oynayacağız. Beşiktaş yukarıda. Fenerbahçe'nin tekrardan geri dönüş yapacağını söylemiştim, iyi sonuçlar almaya başlayacaklardır. Bu yarış sonuna kadar devam edecektir."


#Galatasaray
#Jan Olde Reikerink
7 yıl önce