|

Riekerink sağ beki çözemiyor

G.Saray'ın Hollandalı hocası, Fenerbahçe derbisi öncesi sağ bek için kararsız. Riekerink'in Sabri, Cavanda ve Linnes'e güvenmediği belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 01:28 - 14/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde önümüzdeki pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşmasında, takımı nasıl bir taktik anlayışla sahaya süreceği ve kimlere şans vereceği konusunda en ince detayına kadar planlarını yapıyor. Hollandalı teknik adamın kafasını en çok kurcalayan bölgenin ise defansın sağı olduğu öğrenildi. Defansta açık vermek istemeyen Riekerink'in, Sabri, Cavanda ve Linnes arasından hangisini tercih edeceği konusunda kara kara düşündüğü ifade edildi. Sarı-lacivertlilerde sol kanatta Sow'un oynaması beklenirken, onu kimin tutacağı şu anda belirsiz. Hollandalı çalıştırıcının zaman zaman kritik hatalar yapan 3 isme de güvenmediği öğrenildi.



LİNNES BİR ADIM ÖNDE


Son zamanlarda Cavanda ve Sabri'ye görev veren Riekerink, son iki iç saha mücadelesinde mağlubiyet alırken, Trabzon maçında Cavanda, Başakşehir maçında Sabri görev yapmıştı. Fenerbahçe karşısında da Martin Linnes'in görev alabileceği öğrenildi. Sezon başında ilk 11 olarak başlayan Linnes, Karabük karşısında sadece 39 dakika sahada kalabilmiş, sonrasında tüm lig maçlarında kesik yemişti. Antrenmanlardaki durumuna derbide Linnes'in sahada olması bekleniyor.


#Riekerink
#Sağ Bek
#Galatasaray
7 yıl önce